Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Анимационният сериал „Minecraft“ идва в Netflix

Анимационният сериал „Minecraft“ идва в Netflix

Аз детето | 2024-05-31

Анимационният сериал „Minecraft“ идва в Netflix

В чест на 15-ата годишнина на Minecraft Netflix ще има нов анимационен сериал, който се развива в този изпълнен с кубове свят. Тази поредица ще бъде втората адаптация на изключително популярната игра за оцеляване, известна със своите блокови текстури, която в момента се разработва, тъй като се работи и по филм с участието на Джак Блек. Поредицата все още няма дата на излизане, но се казва, че ще излезе „скоро“.

Съобщението дойде под формата на кратък тийзър трейлър, който започва с пълзящо растение (зеленото четирикрако чудовище, превърнало се в нещо като талисман за франчайза), което се разхожда на екрана и експлодира по характерния си начин. Тийзърът преминава към голяма пещера, пълна с лава, изливаща се от тавана в голямо езеро и след това камерата се приближава към гигантско лого на Netflix, след което на екрана се показва „Netflix X Minecraft“. Поредицата ще бъде анимирана, вероятно по същия блоков начин като играта, от студиото WildBrain, което е работило по други проекти на Netflix като Sonic Prime, Ninjago: Dragons Rising и Carmen Sandieg.

Съобщава се, че сериалът ще включва оригинална история с нови герои. По-фокусиран върху историята подход към Minecraft беше направен преди това от Telltale Games през 2015 г. с епизодичната игра Minecraft: Story Mode.

Съобщението за анимационния сериал е част от редица разкрития, направени за отбелязване на 15-ата годишнина на играта. По-рано този месец, като част от празника, беше пуснат подобен кратък тийзър за филма Minecraft, в който ще участват Джейсън Момоаи Джак Блек и в момента планираната дата на пускане е 4 април 2025 г. Въпреки че е на 15 години, играта за оцеляване на Mojang Studio продължава да става все по-популярна и е една от най-продаваните игри на всички времена. С толкова много нови проекти на хоризонта, изглежда, че това няма да се промени скоро.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град