Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Очакват ни нови приключения във вселената на „Шантави рисунки“

Очакват ни нови приключения във вселената на „Шантави рисунки“

Аз детето | 2024-04-22

Очакват ни нови приключения във вселената на „Шантави рисунки“

Бъстър, Бабс и останалата част от бандата следват комедийните си амбиции чак до Акме Шантаверситета – уважавана институция за висше образование по лудории, където младите мечтатели стават професионални анимационни герои. Там те създават дълготрайни приятелства помежду си и усъвършенстват своите умения, докато учат под ръководството на най-великите рисувани герои в историята – „Шантави рисунки“.

В първия епизод двуяйчните близнаци Бъстър и Бабс пристигат в Шантаверситета и се сприятеляват с други малки герои. Там откриват, че това да живеят разделени от родителите си не е толкова голяма работа. В друга от сериите Бъстър и Плъки празнуват новото си приятелство с пица парти, но техният съревнователен дух заплашва да го съсипе. Междувременно Бабс и Суийти се скарват за първи път, след като се оказва, че хигиенните им стандарти се разминават.

Мъници в Шантаверситета“ започва на 29 април от 18.20 ч. по Cartoon Network. Като ще продължи да се излъчва всеки делник по същото време, с повторение на следващия ден от 08.45 ч. и 12.30 ч.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град