Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Малки Титани: В готовност“ се завръща с нови приключения

„Малки Титани: В готовност“ се завръща с нови приключения

Аз детето | 2024-05-09

„Малки Титани: В готовност“ се завръща с нови приключения

Любимата поредица се завръща с нови приключения. Едно от тях е специалният 22-минутен епизод, проследяващ празненството за 100-годишнината на Warner Bros. Титаните отговарят за партито по случай въпросната годишнина в студиото и всичко върви добре, докато магическият WB щит не бива разбит на парчета.

Робин, Старфайър, Рейвън, Зверчето и Киборг имат много задачи и една от тях е да дежурят на портата като охрана, за да гарантират, че студиото е обезопасено. Епизодът ще включва и много известни анимирани герои от поредици като „Скуби-Ду“, „Семейство Флинтстоун“, „Шантави рисунки“, „Гремлините“, „Семейство Джетсън“, както и други.

Малките Титани, особено Робин, приемат работата си като охрана много сериозно, което води до някои забавни случки с Патока Дафи и Синия Бръмбар. След като всички са пристигнали, Титаните ги отвеждат на VIP обиколка, която завършва с някои лудории от „Шантавите рисунки“ на снимачната площадка на „Приятели“.

Титаните ще се справят с всички тези дребни проблеми, но нещата ще станат сериозни, когато WB щитът бива счупен. Гледайте, за да видите какво ще се случи.

Новите епизоди на „Малки Титани: В готовност“ започват на 13 май от 16:20ч. по Cartoon Network. Като ще продължат да се излъчват всеки делник по същото време, с повторение в същия ден от 20:55 ч. и на следващия ден от 10:10 ч.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град