Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Шап-Шап и шапчовците“ с нов сезон

„Шап-Шап и шапчовците“ с нов сезон

Аз детето | 2024-05-14

„Шап-Шап и шапчовците“ с нов сезон

Насред спокойната природа, има едно селце с жизнерадостни обитатели, на които се случват куп неща – това са шапчовците. Поредицата „Шап-Шап и шапчовците“ разказва за горските приключения на Шап-Шап, най-добрите му приятели Шеп и Лилит, както и останалите шапчовци от селцето, докато растат, откриват нови неща и разбират колко забавен и интересен може да е животът. Това е Шапосветът.

Малките шапчовци са пазители на гората и всяко от тях има специална дарба. Шап-Шап може да общува с природата, Лилит може да свети ярко, а Шеп има феноменална памет. Докато откриват своите таланти и ограничения, шапчовците осъзнават колко много неща има да научат за израстването.

„Шап-Шап и шапчовците“ е забавно пътешествие, разказващо за себепознание, вълнуващи приключения сред природата и още много. Техният свят е пълен с герои, отличаващи се с различни интересни качества и физически особености. Всеки от тях изпъква по свой собствен начин. Каквато и да е ситуацията, където и да са, те винаги са самите себе си.

А сега ни очаква стартът на новия втори сезон от предаването.

Новите епизоди на „Шап-Шап и шапчовците“ започват на 18 май по Cartoonito. Като ще се излъчват всеки ден от 16.30 ч., с повторение в същия ден от 20.30 ч. и на следващия ден от 11.30 ч.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град