Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Празниците не са това, което бяха с „Гарфилд: Филмът“ от петък, 24 май, само в кината

Празниците не са това, което бяха с „Гарфилд: Филмът“ от петък, 24 май, само в кината

Аз детето | 2024-05-23

Празниците не са това, което бяха с „Гарфилд: Филмът“ от петък, 24 май, само в кината

Мързелувате и се тъпчете по празниците? Гарфилд също. Но на 24 май настъпва промяна – иконичният, обожаващ лазанята оранжев котарак напуска сигурността на своя дом и се впуска немил, клет и недраг в шеметното и диво приключение в кината с анимационния хит „Гарфилд: Филмът“. А ние с удоволствие се присъединяваме към него! За щастие, не е понеделник.

Верни фенове, популярни личности и множество ентусиазирани малчугани имаха невероятната възможност да са сред първите, посрещнали Гарфилд у нас на пърррфектна галапремиера на Гарфилд: Филмът, която се състоя на 19 май в Cinema City Paradise в София. Преди да се насладят на колоритната анимация, неизменния хумор, остроумния диалог и трогателната история, които предлага филмът, гостите на ексклузивното събитие се потопиха в света на вездесъщия котарак с възможност да помързелуват на специално Гарфилд кресло и да похапнат редица от любимите му вкуснотии, което допълнително допринесе за празничното настроение.

В „Гарфилд: Филмът“ животът на Гарфилд е „перфектното суфле“, до момента в който всичко се спихва. След неочаквана среща с отдавна изгубения си баща – мърлявия уличен котарак Вик – Гарфилд и неговият осиновен брат кучето Оди са принудени да се откажат от съвършено разглезения си начин на живот и да се превърнат в съучастници на Вик в един комичен и вълнуващ обир с неочаквано високи залози...

В ексклузивно видео зад кадър неустоимо чаровният Крис Прат, който озвучава Гарфилд в оригинал, споделя за впечатленията си от Гарфилд, от работата си по филма и изживяването, което очаква зрителите в кината.

Дръжте се здраво! „Гарфилд: Филмът“ ни очаква от 24 май само в кината на 2D, 3D и 4DX.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град