покани

Начало | покани | Клубът на комикса очаква деца и младежи в тематични ателиета, посветени на морето

Клубът на комикса очаква деца и младежи в тематични ателиета, посветени на морето

Аз детето | 2022-09-23

Клубът на комикса очаква деца и младежи в тематични ателиета, посветени на морето

Вече започнаха заниманията в Клуба на комикса, който се провежда в Детски и средношколски комплекс на РБ „Пенчо Славейков“ – Варна. През предстоящите 3 месеца те са под мотото „Истории в картинки за хора и природа“. Специален гост на Клуба е Дарина Иванова, водолазен инструктор и председател на Морски клуб „Приятели на морето“. Тя ще изнесе 2 лекции, посветени на нейната работа и на опазването на морето и крайбрежната ни ивица. Въз основа на тези лекции, собствени наблюдения и проучвания по темата участниците ще създадат комикси. По тях ще се работи на място в библиотеката и дистанционно.

Комиксите ще бъдат показани в изложба. Водещ на Клуба на комикса е Елена Владова, завършила курс „Автор на комикси“ към Център за дистанционно обучение Брюксел, част от Ondernemersschool, Нидерландия. Следващата среща на Клуба на комикса е на 27 септември от 17,00 часа. Предстоят такива и през октомври и ноември.

За информация и записвания: office@urban-mag.com и srd@libvar.bg; на тел. 052/643886; 052/643887; 0888/540388; на място в Детски и средношколски комплекс.

Проектът „Истории в картинки за хора и природа“ се подкрепя от Фонд „Култура“ на Община Варна.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град