зоокът

Начало | зоокът | Изключително забавни снимки на изключително пакостливи котенца, които искрено ще ви разсмеят

Изключително забавни снимки на изключително пакостливи котенца, които искрено ще ви разсмеят

Аз детето | 2020-08-17

Изключително забавни снимки на изключително пакостливи котенца, които искрено ще ви разсмеят

Котките – пухкави, издаващи прекрасни мъркащи звуци, но и много пакостливи – ето така всеки стопанин би описал своята котка и колкото и да я обича, понякога просто не може да повярва на какво е способна тази пухкава животинка. Котките винаги са били известни като домашни любимци със свое собствено мнение по въпроса и с непослушанието си. Те просто си правят каквото решат, независимо какво мисли техният стопанин. И това определено е забавно, когато например забележите, че знаят името си, но решават да се преструват, че не е така или пък искат да ги галите и едновременно да ви одраскат, само за да е на тяхното. Но ако имате котка рано или късно трябва да сте готови да се сбогувате с любимата си чаша, поръчаната пица и обикновения си живот. Понякога дори и съседите ви трябва да се сбогуват с бельото си! Как така ли? Погледнете снимките на най-пакостливите котки и ще разберете. И се посмейте от сърце, дори и само защото това не се е случило на вас!

Само на нас ли ни се струва, че този красив приятел не просто иска да прави бели, той направо е планирал как да изкара стопанина извън кожата му и обувките му?

Коледните елхи и котките винаги са вървели ръка за ръка или по-скоро лапа за събаряне, така че нямаше как да не включим и една такава снимка. Особено когато котето си мисли, че то трябва да е център на всеки празник, дори и ако трябва да заеме мястото на елхата.

Липсват ви чорапи или бельо? Тогава защо не попитате дали някой от съседите ви няма котка! Не виждате какво е общото? Тогава попитайте стопаните на този сладур! Оказва се, че той е крал от простора на съседите чорапи и бельо редовно и веднага щом ги види, а след това ги е криел на различни места из къщата. Идеален план, докато стопаните не решили да направят основно почистване на дома и не намерили ето това...

Представете си, че сте работили 3 дни по проект по литература и точно сте напът да го завършите, когато любимото ви коте случайно се качва върху компютъра и „случайно“ лапата му е на копчето за изключване и май не толкова случайно ви хвърля ето този поглед....

Тук само ще ви кажем, че този човек се е прибрал по-рано от обикновено у дома и...

И този черен красавец съвсем случайно си е закачил нокътя на кабела за зареждане на скъпия смартфон и съвсем случайно се опитва да го издърпа!

И от всички места малкото сладурче избра да седне точно тук и точно, докато човекът е приготвил яйца, за да си прави омлет!

Уикенд е! Решаваш, че имаш време да направиш пай от нулата и да си омесиш дори и корите сам. Плънката ти е топла, вкусна, а корите са идеални... след третия опит и 5 килограма брашно! Обръщаш се да вземеш вкусната плънка, за да я сложиш върху корите и само за секунда, котето ти решава, че със следи от лапи сладкишът ще е по-красив.

Това просто не се нуждае от коментар, просто се посмейте от сърце.

Всеки знае, че не бива да оставяш храната си без надзор, когато имаш куче или котка, защото вкусната ти вечеря ще изчезне за миг. Но какво става, когато си мислиш, че е в безопасност, защото домашният любимец има яка. Кучетата може и да не успеят да направят нищо, но това умно коте загребва храната с яката, после се изправя и поглъща храната. Така дори е по-бързо от обикновения начин. Един малък забавен гений... ако това не е твоята вечеря!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град