любопитно

Начало | любопитно | Искате ли да поставите рекорд за „Гинес“? Тогава опитайте с бонбони!

Искате ли да поставите рекорд за „Гинес“? Тогава опитайте с бонбони!

Аз детето | 2021-07-26

Искате ли да поставите рекорд за „Гинес“? Тогава опитайте с бонбони!

Със сигурност сте наистина много добри в нещо, нали? Рисуване, пеене, танци, писане... Всеки иска да бъде „най-добрият“ в нещо от време на време. Може би най-ясният знак, че си най-добрият в нещо е да си притежателят на световен рекорд и да си записан в прословутата Книга за рекорди на „Гинес“! При това рекордите могат да бъдат всякакви! Това, което изредихме малко по-горе е съвсем обикновено, но знаете, че има всякакви рекорди. Някои от тях са опасно-странни, други само странни, а трети дори и смешни и все пак ги има. Такъв е един от най-новите рекорди! Можете ли да се сетите какъв би могъл да бъде? Свързан е с бонбони! Но не е за направата на най-големия бонбон в света или с най-много натъпкани бонбони в устата, да, има и такива.

Той е още по-странно смешен и всъщност изглежда толкова лесен, че даже вие бихте могли ей сега да го направите! Защо не опитате? А ето от тук можете да прочетете как да се запишете, за да влезете в книгата на Рекордите. Но преди това какъв е самият рекорд?

Ами... Да наредиш цветни бонбонки M&M на куличка! И сега ако си представяте нещо огромно, недейте. Не знаем дали защото е трудно или просто защото предишният рекорд е бил първи и са били само 3 бонбона, но само преди няколко дни мъж беше включен в книгата на рекордите на „Гинес“ като успял да нареди една върху друга пет M&M бонбонки! Звучи лесно, нали? Но дали е така?

Един ден по време на локдауна при третата вълна на COVID-19 в Англия Уил Кътбил, който живее в Солихъл, бил отегчен и започнал да опитва да реди шоколадовите бонбонки една върху друга, пише USA Today. Опитите му продължили с часове преди да успее да нареди пет дражета едно върху друго. Кътбил прави стотици опити преди да успее. „Дражетата не са толкова плоски, колкото си мислите, така че прилича малко на това да балансираш футболни топки,“ казва той пред CNN. „Няма да лъжа, бях доста въодушевен, когато поставих петото. Тичах от радост из стаята и размахвах ръце.“

Така че ако в този момент и на вас ви е скучно, защо не опитате, може и да подобрите рекорда!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град