покани

Начало | покани | Оцветяване на двуметрово платно, лунапарк и бабъл футбол за Гергьовден

Оцветяване на двуметрово платно, лунапарк и бабъл футбол за Гергьовден

Аз детето | 2016-05-04

Оцветяване на двуметрово платно, лунапарк и бабъл футбол за Гергьовден

Дванадесетчасово ежедневно безплатно забавление от 5-ти до 8-ми май очаква софиянци и гостите на столицата в Северния парк в кв. „Надежда“. Над 200 участници в четиридневна музикална програма, ежедневна детска спортна академия на открито, втора детска сцена с петчасови концерти, работилници за скейтборд и анимация, танцови уъркшопове, лунапарк, бабъл футбол, пейнтбол с лъкове и над 1000 награди са подготвили за децата организаторите на фестивала на балканската скара Sofia Mezi, в комбинация с турнири по табла и белот за по-възрастните, и мащабни концерти с имена като: Мирослав Илич, НФА “Филип Кутев“, Борис Солтарийски, Нели Петкова, Сакис Кукос, Лео, Играта, Спенс, Кристо и много други.

За Гергьовден децата ще могат да оцветят двуметрово пано на Свети Георги и ламята, както и да участват в най-мащабната снимка с именици правена някога. Организаторите обещават бутилка вино и сокчета за всеки участвал в снимката. Музикалната програма за националния празник започва по обяд с рекордьорите на Гинес – „100 каба гайди“ и включва НФА “Филип кутев“, световните шампиони ансамбъл „София 6“, Нели Петкова и децата от музикално училище „Любомир Пипков“.

„Първият ден от феста ще предложи за първи път в България звезден Бабъл футболен мач между отбора на сърцето в състав Лео, Играта, Румънеца и Енчев, Део, Спенс, Кристо и младежи от дом за деца лишени от родителски грижи, който ще прерасне в тричасов концерт с кулминация в изпълнение на Борис Солтарийски“, споделя водещият Енчев, който определя феста като най-мащабния безплатен фестивал в България.

8-ми май, неделя, ще започне с между училищни стрийтбол и мини футболни турнири за купата на Васил Манченко и ще завърши с двучасов концерт на сръбския легендарен изпълнител Мирослав Илич и оркестър Цариброд. Огромен кино екран ще излъчва най-великите мачове в историята на българския футбол всяка вечер от осем часа, докато всеки ден в пет ще се провежда семейна щафета с големи награди.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град