Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Търсенето на „Пазителя на дракони“ започва от 2 август само в кината

Търсенето на „Пазителя на дракони“ започва от 2 август само в кината

Аз детето | 2024-06-12

Търсенето на „Пазителя на дракони“ започва от 2 август само в кината

От 2 август, само в кината, пътуваме назад във времето до древен Китай, преоткриваме съдбата си и се превръщаме в „Пазителя на дракони“. Вълшебната анимационна адаптация вдъхва нов живот на любимия фентъзи роман, написан от австралийската авторка Карол Уилкинсън, а завладяващата приказка за храброст, мистични същества и несломимост на духа ще ни отведе на необикновено пътешествие и ще ни даде ценни уроци за значението на лоялността, смелостта и себепознанието. Това е вдъхновяващият разказ за едно момиче, което вярва, че не е достойно дори да има име, но намира в себе си силата да предприеме опасно пътуване и да направи всичко необходимо, за да постигне своята благородна цел...

Действието на „Пазителя на дракони“ се развива през мрачен период на магическия и величествен Китай. Драконите, някогашни приятели и мъдри съюзници на хората, от години биват преследвани и затваряни в железни тъмници. В крепост в планинските райони невинно и жадуващо свобода сираче на име Пинг помага на последния жив дракон да избяга от плен и се присъединява към него в търсене на най-ценния му дар: последното драконово яйце, откраднато от зъл магьосник, който иска силата му, за да стане безсмъртен. Преследвани от армиите на императора, двамата се отправят на пътешествие из древен Китай, по време на което се учат да израстват – тя – от хилядолетната му мъдрост, а той – от детската ѝ неопитност – и да се доверяват един на друг, за да победят страховития магьосник и да спасят драконовия род.

В трейлъра на филма виждаме зашеметяващи сцени и емоционалната дълбочина на трогателната история, която читателите обичат от години, а видеото същевременно загатва за очарованието, магията и приключенията, които предстои да оживеят на големия екран.

Отключваме силата си с „Пазителя на дракони“ от 2 август само в кината.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град