играчки

Начало | играчки | LEGO показа голям комплект с говореща сортираща шапка от Хари Потър

LEGO показа голям комплект с говореща сортираща шапка от Хари Потър

Аз детето | 2024-02-01

LEGO показа голям комплект с говореща сортираща шапка от Хари Потър

Потопете се в завладяваща игра с говореща сортираща шапка Hogwarts, първият по рода си LEGO Harry Potter комплект със тухлички, които издават звуци, за да вдъхнете живот на този дисплейен модел. Наклонете горната част на шапката или я поставете на главата си, за да активирате гласа на Сортиращата шапка и да разберете коя къща в Хогуортс избира за вас. Слушайте и Sorting Hat Song от време на време. Поставете шапката на стойката, която включва декорации с герба на Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff и Ravenclaw. Този уникален LEGO комплект също включва минифигурка на герой от Хари Потър, носеща сортираща шапка.

Германският търговец на дребно Proshop публикува официални изображения на новия LEGO комплект, базиран на Хари Потър и по-точно Говорещата сортираща шапка. Комплектът се състои от 561 части. Основният елемент е голяма шапка, която може да издава 31 комбинации от звуци (ако поставите батериите, които идват в комплекта). Новата играчка включва и емблемите на всичките четири къщи на Хогуортс.

В допълнение към голямата сортираща шапка, новият комплект включва фигурка на Хари Потър, носеща миниатюрна шапка – препратка към сцената от първия филм, когато героят е изпратен в Грифиндор. LEGO Harry Potter Talking Sorting Hat e на цена от 79 евро (≈157 лева). Магазинът посочва датата на пускане като 1 март.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град