играчки

Начало | играчки | 3D принтер, с който можете да си принтирате сами играчки, вече съществува

3D принтер, с който можете да си принтирате сами играчки, вече съществува

Аз детето | 2023-06-14

3D принтер, с който можете да си принтирате сами играчки, вече съществува

Вместо да купувате нови играчки или да се молите с часове да ви ги купят, знаете ли че можете да измолите само за една играчка и след това да имате всяка, която си пожелаете. Дори и тази, която е само във въображението ви, защото може да проектирате свои собствени или да избирате от нарастващ каталог с играчки за печат онлайн. Как така ли? Лесно с 3D принтерът Toybox, който е удобен за деца. Такъв беше представен за първи път в Shark Tank.

Този принтер играчка с характеристиките на Shark Tank е лесен за използване и е ограничен само от вашата креативност. Toybox има лесно пространство за създаване, което можете да използвате, за да създадете свои собствени персонализирани играчки, така че не се налага да учите сложен софтуер за проектиране. След като дизайнът е готов за работа, всичко, което трябва да направите, е да качите дизайна в приложението Toybox и да натиснете „Печат“. Стартовият пакет на принтера се предлага с многоцветни ресурси с достатъчно материал за 100 до 300 играчки в зависимост от размера и сложността. Ако някога ви свърши, можете да купите още от уебсайта на Toybox.

Играта с дизайнерски приложения може да е забавна, но рисуването на играчки не е единственият начин да намерите нещо, с което да си играете. Приложението Toybox също има каталог с играчки, някои от познати герои от DC Comics, Cartoon Network, Looney Tunes, Hanna-Barbera и филми като Elf.

Този 3D принтер има същите недостатъци като всеки 3D принтер: Отнема време за създаване на завършен дизайн. Но пък е интересно да гледаш как става от нищо нещо – почти буквално!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град