играчки

Начало | играчки | LEGO представи първите комплекти Fortnite – с Battle Bus и Banana Slit

LEGO представи първите комплекти Fortnite – с Battle Bus и Banana Slit

Аз детето | 2024-08-01

LEGO представи първите комплекти Fortnite – с Battle Bus и Banana Slit

LEGO представи четири строителни комплекта Fortnite наведнъж. Това са първите комплекти на производителя на играчки, базирани на тази култова игра.  Най-големият от тях беше комплектът Peely Bone (1414 части), от който можете да сглобите инсталацията на скина „Banana Slit“. „Звярът“ струва 100 долара (≈190 лева). 
 
Можете да допълните чудовището с Battle Bus. Той включва 954 части и девет мини фигурки на най-разпознаваемите герои в играта, включително Пили и котката Мяускълс. Комплектът беше оценен на същите 100 долара (≈190 лева).
 
 
Следващата е Supply Llama от 691 части. В комплекта няма минифигурки, тъй като в сглобено състояние той сам по себе си е внушителна фигура с височина 24 см с подвижна глава и отваряща се уста. За лама искат 40 долара (≈75 лева).
 
 
Серията е завършена от бебе Durrr Burger с изненадващо изпъкнали очи за тухлички LEGO. Състои се от 193 части. Това е най-лесният за сглобяване и много евтин комплект. Цена: 15 долара (≈20 лева). Конструкторите ще бъдат пуснати в продажба едва на 1 октомври, но вече са налични за предварителна поръчка.
 


Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град