играчки

Начало | играчки | Crocs създаде колекция в чест на излизането на анимационния филм „Аз, проклетникът 4“

Crocs създаде колекция в чест на излизането на анимационния филм „Аз, проклетникът 4“

Аз детето | 2024-06-20

Crocs създаде колекция в чест на излизането на анимационния филм „Аз, проклетникът 4“

Crocs посвети новата си колекция обувки на филмовия франчайз „Аз, проклетникът“. Линията е насрочена да съвпадне с излизането на четвъртата част от анимационния филм, чиято премиера ще бъде на 3 юли. Колекцията включва тематични висулки Jbiitz, които могат да бъдат закупени поотделно или като комплект, и Classic Clog под формата на миньон. Основната характеристика на чехлите, направени в цветовете на асистентите на Гру е каишката. На нея се виждат обемните очи на миньони с очила. И на двете стелки има надпис „ляво“.

Цената на висулките на официалния сайт на марката е $5 (около 10 лева), а чехлите са $50 (около 95 лева). Все още не е известно кога колекцията ще се появи в България. Но можете да поръчате стоки от чужбина, като използвате специални услуги за доставка. (Е след като родителите разрешат...)

Припомняме, че първата част на филма излезе през 2010 г. Анимацията разказа за суперзлодея Гру, който успя да осинови три момичета сираци. Според сюжета на четвъртата част в семейството на Гру и неговата любима Луси се появява нов член на семейството – първият им син. В същото време главният герой се изправя пред нов враг в лицето на Максим Льо Мал и фаталната му приятелка Валентина. За да защити децата си, семейство Гру решава да избяга.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град