играчки

Начало | играчки | 7 начина, по които да подредим играчките си така, че да нямаме проблеми с тях... или с родителите

7 начина, по които да подредим играчките си така, че да нямаме проблеми с тях... или с родителите

Аз детето | 2022-07-25

7 начина, по които да подредим играчките си така, че да нямаме проблеми с тях... или с родителите

Малки играчки, големи играчки, плюшени играчки – те са неизменна част от всяко детство и чест повод родителите ви да се карат с вас, нали? Колко пъти откакто станахте на 4 годинки са ви казвали, че трябва сами да подредите играчките си, които за вас са си идеално подредени. Вярно, че са натъпкани под леглото или разпръснати върху него, ама нали поне не са из цялата стая. Това си е подредено... Но не и според родителите! Те могат да ти обясняват толкова дълго как нищо не е подредено, че накрая може да ти се иска изобщо да нямаш играчки. Но защо пък да се лишавате от най-добрата част на детството. Ето ви 7 идеи от нас, които ще ви помогнат да подредите играчките си лесно и които са родителски одобрени!

Вземете си няколко кутии с плътни капаци

Има по-скъпи, има и много евтини – и двата варианта вършат работа. В тях лесно ще съберете много неща наведнъж! Лего, колички, влакчета, малки кукли, настолни игри и всичко, което имате. После тези кутии можете да подредите в някой ъгъл на стаята или пак да ги заврете под леглото, но така вече ще изглежда подредено и всички ще са доволни.

За всички колела и тротинетки...

Използвайте цветно тиксо, за да си направите импровизиран паркинг. В мазето, в гаража, в стаята или в коридора. Където и да оставяте всички тези превозни средства като велосипеди, тротинетки, скейтборд, лонгборд, просто там залепете тиксо като на паркинг и определете специално място за всяко нещо, където ще го оставяте винаги. Ще е доста по-подредено и интересно.

Дарете ненужното

Имате ли много играчки? Такива, които са добре запазени и не искате да изхвърляте, но сте твърде големи за тях или са ви омръзнали толкова, че сте сигурни, че никога няма да ги погледнете отново. Тогава защо не помолите мама и татко да намерят място, на което търсят играчки. Често в детски отделения на болници, детски градини или пък за базари за благотворителност търсят подобни неща. Така няма да сте заринати с куп неща, които вече не ви трябват и ще имате повече място, където да подредите останалите, а в същото време ще се почувствате чудесно, когато се сетите, че сте направили нещо благородно.

Подредете пъзелите и настолните игри

Всяко дете, което е фен на пъзелите и настолните игри знае, че колкото повече има, толкова по-хубаво. Но също така знае, че накрая е доста трудно да ги подредиш. Но не и ако имаш органайзер за нещо такова. Да, вече се продават и са доста евтини. Те са като дълги и тънки кутии, в които да подредиш всички пъзели, а след това можеш да ги сложиш в гардероба или ъгъла на стаята. Подредено и не заемат много място, идеални са.

Подредете малките фигурки

Шопкинс, животинки бебета с вълшебен памперс, фигурки на Елза, Олаф и всякакви други герои, играчки от шоколадови яйца, стикита... Те са малки и си казваш, че няма как да заемат много място и да изглеждат разхвърляни, където и да ги сложиш. Да, ако са 3-4, но ако са 30-40 вече става доста неподредено. А ти така обичаш да ги събираш! Всъщност има лесен и дори красив начин за решение на този проблем. Просто си сътворете ето тази готина поставка и сте готови!

Къде да подредите всички плюшени играчки

Знаем, че много от тях са ви скъпи и са като членове на семейството, но къде да ги сложите! Толкова са много или пък са толкова големи, че кутиите и поставките не вършат работа. Тогава пак си вземете органайзер, но този път за плюшени играчки. Да, има и такива. Тях можете да закрепите на вратата на стаята или гардероба. Те се състоят от много малки джобчета, в които да поставите плюшените играчки. Така и на тях, и на родителите ви, и на вас ще ви е удобно.

Подредете и банята

Имате ли играчки за банята? Вие може би не, но по-малките ви братчета и сестрички сигурно. Защо като сте почнали не подредите и тях! Тогава просто вземете закачаща се кошница за щипки или за саксии на няколко нива и помолете родителите си да ѝ намерят подходящо място. Да завинтят някъде един винт или пък просто да я закачат на корниза за пердето на баня. И сте готови! Подредено е!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град