новини детски

Начало | новини детски | „Никога не прави нищо“ – новата забавна и вълнуваща книга от поредицата „Скъпо тъпо дневниче“

„Никога не прави нищо“ – новата забавна и вълнуваща книга от поредицата „Скъпо тъпо дневниче“

Аз детето | 2016-03-13

„Никога не прави нищо“ – новата забавна и вълнуваща книга от поредицата „Скъпо тъпо дневниче“

Готови ли сте за още от приключенията на Изабела, достойната наследница на Дръндьото, Загубенячката и Тими Провала? Тогава си запишете или оградете датата 17-ти март, защото тогава излиза чисто новата книга от поредицата „Скъпо тъпо дневниче: Никога не прави нищо“, от издателска къща „Хермес“!

За книгата

НАЙ-ДОБРА ПРИЯТЕЛКА = ПРЕДАТЕЛКА

ЗЛОБЕН БИЙГЪЛ = ПОДЛО ОТМЪЩЕНИЕ

НОВ ДЕВИЗ = НИКОГА НЕ ПРАВИ НИЩО

Анджелин организира благотворителен маратон и моли Джейми и Изабела да й станат спонсори. Те смятат, че е суперглупаво да отделя време и усилия, за да помага на непознати. Хъдсън Ривърс обаче е запленен от вътрешната красота на Анджелин.

Джейми е готова на всичко, за да спечели сърцето му. Дори и да се включи в благотворителна инициатива в помощ на деца на милиони километри разстояние! Но някой се опитва да осуети опитите на Джейми за постигане на неустоима вътрешна красота. Оказва се, че да помагаш на другите, понякога си е доста кофти. И май е по-добре никога да не правиш нищо.

За серията

„Скъпо тъпо дневниче“ е една от най-успешните американски поредици с графични романи, превърнала се в „класика в жанра“. Тя е вдъхновила едноименния детски филм, който се излъчва от септември 2013 година по телевизия Hallmark, а след това по Netflix. Продължението се очаква през юни 2016 година със заглавие „Скъпо тъпо дневниче 2: Ние мразим даскало“.

За автора

Хуморът е универсален език – малките и големите често се смеят на едни и същи неща, просто възрастните невинаги си го признават!


Джим Бентън

Джим Бентън не е ученик в основно училище, но това не означава, че не познава живота в него. Той е автор на книги за малки деца, големи деца и възрастни, които се държат като малки деца. Джим Бентън е създател на детска телевизионна поредица, модна линия и бестселъровата серия „Скъпо тъпо дневниче“. Живее в Мичиган с невероятната си съпруга и прекрасните им деца. Нямат куче и със сигурност нямат отмъстителен бийгъл.

Издателска къща „Хермес“

обем: 144 стр.

цена: 8,95 лв.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град