игри за навън

Начало | игри за навън | Нашите 4 начина прочети и супер сапунени мехурчета си направи

Нашите 4 начина прочети и супер сапунени мехурчета си направи

Аз детето | 2023-02-17

Нашите 4 начина прочети и супер сапунени мехурчета си направи

Те са кръгли, те са цветни, те летят и винаги, колкото и често да си ги правим никога няма да ни омръзнат. Сещате ли се за какво говорим? За сапунените мехури, разбира се! Всички ги обичат – децата, че дори и животните. Не ни казвайте, че вашият домашен любимец не е проявявал интерес към тях. Ама разбира се, че е – кучетата ги гонят, котките ги гледат любопитно, папагалите също ги гонят. Сещате се за какво говорим. Най-хубаво пък е да си правиш сапунени мехури в топъл летен ден. Не че в студен също не можеш, но в топъл някак си е най-весело и мехурчетата някак си са най-цветни, най-красиви и летят дълго и нависоко. Ако преди това някое куче не ги спука! Точно затова в този прекрасен ден ви предлагаме нашите топ 4 начина за правене на сапунени мехури, които да опитате още днес!

Гигантски

Колко големи сапунени мехурчета можете да правите? Колкото и да са големи със сигурност не могат да бъдат точно такива. Просто защото нямате толкова въздух в дробовете си, а още преди да го надуете той лесно ще се спука. И все пак има един прекрасен начин да правите гигантски сапунени мехури. Може би дори сте го виждали някъде. Има много хора, които излизат и си правят такива, често за удоволствие, понякога и за малко пари. Но и вие сами можете. Чудите се как ли? Тук кликнете, прочетете и ще разберете!

Много и направени с въртележка

Какво ще кажете да покриете цялото небе със сапунени мехурчета? Добре де, това е невъзможно, но все пак можете да направите стотици наведнъж и да покриете котката или малкото си братче или сестриче, което ще умре от радост. На вас самите също ще ви хареса. Представете си как пред вас изведнъж се появяват много сапунени мехурчета. Знаете ли, че с тях можете да си направите и много ефектна снимка. Но кой ще е този, който ще стои да духа непрекъснато... Никой, естествено. Можете да си направите фантастична въртележка от подръчни материали. Как точно ще разберете, ако кликнете тук.

Обикновени сапунени мехурчета, но точно сега

Искате да си направите няколко сапунени мехурчета, точно сега, но нямате с какво... Е, не е нужно да тичате до магазина и да търсите от онези бутилчици. Има и по-лесен начин! Поискайте от мама, татко, баба или дядо от така наречените свински опашки – те знаят точно какво и няма нужда от повече обяснения. След това се престорете, че затягате с нея нещо, лесно е, защото те служат точно за тази работа, но точно преди да се стегне докрай – спрете. Ще видите как се е образувало кръгче, а останалата част от опашката е права, точно като при онези готовите бутилчици. След това кликнете тук и си направете сами този разтвор. Готови сте! И дори ще имате по-здрави мехурчета от тези, които могат да се направят с нещо купешко.

По съвсем нов начин

Все пак, за тези от вас, на които сапунените мехури някак си са успели да омръзнат, можем да предложим съвсем нов и интересен начин. Пак има въздух и сапунен разтвор, но самите мехурчета се правят по съвсем нов начин и стават много по-интересни отколкото подозирате. Ще ви хареса колко са различни и определено доста ще се забавлявате. Доверете ни се – просто кликнете тук, прочетете и всичко ще разберете.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град