игри за навън

Начало | игри за навън | Поясите стават за игра още сега

Поясите стават за игра още сега

Аз детето | 2023-05-23

Поясите стават за игра още сега

Знаете ли, че с малко въображение дори и поясът може да се превърне в играчка? При това можете да играете с него още сега. Изобщо не е нужно да чакате лятото, слънцето и морето. Вярно, че поясите служат предимно за помощно средство при плуване, но това не означава, че трябва да ги ползвате само няколко дни или един месец, а след това да ги оставите да хващат прах. Напротив, с тях можете да играете цяла година. Сега имаме едно предложение за вас, но сме сигурни, че ако дори леко впрегнете въображението си ще се сетите за още куп забавни игри. Ето го и нашето весело предложение.

То всъщност се базира на класическа игра, която ние много обичаме, но този път вместо стърчаща пръчка можете да използвате един от вас. Каква е идеята? Един от вас застава някъде навън на свободно голямо пространство. Най-добре е на някоя полянка в близкия парк. Разбира се ще ви трябват и повече от един пояс, така че е хубаво да се съберете повече приятели и всеки да вземе всички пояси, които има. Пък и с повече хора играта ще бъде по-предизвикателна. Поясите разбира се трябва да надуете, а ето я и самата игра!

Един от вас застава някъде, трябва да е абсолютно прав и неподвижен, а останалите се отдалечавате от него. Колкото по-далече сте, толкова по-трудна ще е играта. Целта е да хвърлите пояса така че детето, което стои далече от вас да влезе в него без да мърда изобщо. Можете да се редувате един по един или пък да играете до пропуск. Това означава, че играчът продължава да хвърля пояси, докато пропусне. Накрая, който успее да пъхне повече пояси печели играта!

Играта е измислена със съдействието на kidfriendlythingstodo.comКоментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град