покани

Начало | покани | Бон-бон разкриват коледни тайни в зала България

Бон-бон разкриват коледни тайни в зала България

Аз детето | 2008-12-02

Първите представители на страната ни в детската Евровизия – вокална група „Бон-Бон” и финалистите от световното първенство по  хип-хоп - „The Center” ще представят коледен концерт на 7 декември от 19 ч. в зала „България”. Децата ще създадат една музикална приказка, в която ще припомнят тайната на Коледа на всички, които все още вярват и на онези, които са забравили за нея.

Сцената на зала „България” ще се превърне в  работилницата на Дядо Коледа, а бонбоните ще се превъплатят в елфите, помощници на приказния старец. С  песни и с танци те ще пресъздадат трескавата
подготовка в навечерието на Коледа, когато за всяко дете на света малките елфи трябва да подготвят изненада. И този път точно те ще бъдат главни герои, а не добрият старец. И въпреки че той няма да се появи на сцената, магията на неговото присъствие ще се усети в духа на целия спектакъл. 

„Не случайно сме нарекли този концерт „Тайната на Коледа”. Броени дни преди големия празник ще се опитаме да  накараме малки и големи  да усетят магията на този ден”, разяснява идеята на спектакъла продуцентът на Бон-Бон Рози Караславова.

Повече от 50 децa ще участват в деветдесет минутния спектакъл „Тайната на Коледа”. Музикалното оформление и режисура на коледният концерт е на Борис Чакъров, картината от светлина и звук ще нарисува Милчо Кацаров, а цялостният сценарий е на Ваня Иванова. 
 
„Ако имате несбъднати мечти – пожелайте си ги сега! Ако има на някого да се извинявате – направете го сега! Ако има някой, когото обичате и не сте го прегърнали – прегърнете го, целунете го сега – не отлагайте! КОЛЕДА Е!”, това са финалните думи на спектакъла, с които малките бонбони ще припомнят всички, че Коледа е време за добрини и любов.

Всички желаещи да усетят магията на Коледа или просто да съпреживеят този спектакъл, могат да закупят билети от касите на зала „България”. Останалите ще могат да го видят по Нова телевизия на 25 декември сутринта.



Коментари
8 коментара

Петя Ванцова, 12 г.,

Публикувано на 04.12.2008

мен най много ми харесва бон-бон искам да ми пратите всичките им песни

lalal , ,

Публикувано на 05.12.2008

bon bon sa kul

toni typaranska, 8 г.,

Публикувано на 05.12.2008

syperrrrrrr

Xrisi Dimitrova, 12 г.,

Публикувано на 13.12.2008

ihaaa SUPER i az iskam pesni4ki mnogo si gi haresvam i az

LiLencetu , 10 г.,

Публикувано на 24.12.2008

Ooooo az sam bila ot Bon-Bon i iskam da vi predupredia da ne ni se vashi6tavate tolkova mnogo za6toto pove4eto deca koito ne idvat ili sa bolni za nqkolko dena kogato doidat za repeticii gi biqt!!! zatova se otpisah i da znaete che povecheto deca 60% na 40% peiat na pleibek!

bb , 11 г.,

Публикувано на 26.12.2008

Такъв коментар може да направи само някой, който никога не е помирисвал бон-бон.Най-хубавото нещо, което ми се е случило в досегашния ми живот е попадането ми в групата - приятелство, доброта и много обич. А що се отнася до пеенето-ела да ти попея и после ще си говорим!

Сашка Вълчева, 49 г.,

Публикувано на 08.11.2009

За мен Бон Бон са еталон за висока класа.Слушам ги с удоволствие и уча децата от детските градини,където съм музикален ръководител задължително на техни песни.Харесват ги,пеят ги и така откривам таланти.УСПЕХ НА КОЛЕДА

teditoo_bon-bon , 10г г.,

Публикувано на 08.04.2010

хей LiLencetu аз сега пея в Бон-бон и децата от групата не пеят на плейбейк. Всички си пеят със свойте гласове!!!!!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град