покани

Начало | покани | За първия учебен ден: Pernik Summer Fest е подготвил музика, игри и изненади

За първия учебен ден: Pernik Summer Fest е подготвил музика, игри и изненади

Аз детето | 2023-09-14

За първия учебен ден: Pernik Summer Fest е подготвил музика, игри и изненади

Второ издание на Pernik Summer Fest – 2023 ще се състои на 15 и 16 септември в миньорския град, съобщиха организаторите му. Сцената на музикалната проява ще е на площад „Кракра Пернишки“, а за доброто настроение на присъстващите ще се погрижат певците Любо Киров, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, Керана и Космонавтите, Мила Роберт. Организаторите уточняват, че програмата на двудневния фестивал ще бъде съпътствана от допълнителни изненади и забавления за детската аудитория.

За всички гости ще бъдат обособени и зони за храни и напитки. Входът за концертите е свободен. „Датите не са случайни. Искаме освен да направим празник за града, да отпразнуваме заедно и първия учебен ден. Входът е свободен и всеки е добре дошъл“, споделя Борислав Чучков, един от организаторите на Pernik Summer Fest.

„Това ще е второто издание на летния фестивал и съм изключително доволен от артистите, които ще дойдат в града ни, за да празнуваме заедно“, допълва Станислав Владимиров, кмет на Перник. Припомняме, че първото издание на летния фестивал в Перник се проведе през 2021 г. Той предложи на перничани и гостите на града разнообразна културна програма в съчетание на кулминацията от Европейското първенство по футбол.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град