покани

Начало | покани | За Деня на детето безплатен вход в Музикалния театър

За Деня на детето безплатен вход в Музикалния театър

Аз детето | 2020-05-28

За Деня на детето безплатен вход в Музикалния театър

В Деня на детето Музикалният театър в София пуска с вход свободен. От 11 часа за малчуганите и техните близки на голямата сцена ще се играе обичаната музикална приказка „Да целунеш принцеса“ – безплатен вход. Половин час по-рано любимите приказни герои от спектаклите на театъра ще посрещат децата на входа. През юни оперетата кани децата на любимите им музикални приказки: „Котаракът Шарл“ (5 юни), „Ян Бибиян“ (6 юни), „Златното петле“ (7 и 13 юни) и „Да целунеш принцеса“ (14 юни). Началният час е 11 часа. Заради изискванията за безопасност и необходимостта от спазване на дистанция, през юни тези спектакли ще се играят на голямата сцена. От театъра са осигурили всички мерки за безопасност и приканват зрителите да идват на спектаклите с маски.

Музикалният театър в столицата ще приветства публиката, с която беше разделен през последните месеци, на 20-ти юни, събота, от 19:00 с концерта – спектакъла „Отново на оперета”. В него участват солистите на театъра, а балетните номера ще са със специалното участие на Балет „Арабеск“. През последните седмици солистите и балета репетират в определени часове, спазвайки мерките за безопасност. Но за двата големи колектива на хора и оркестъра, за които не може да се осигури необходимата дистанция – репетициите продължават дистанционно от вкъщи чрез онлайн платформата ZOOM.

Артистите от Музикалния театър подготвят още изненади за своята публика през лятото и с нетърпение очакват срещите си с нея.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град