Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Време е светът да бъде спасен... преди да е станало време за лягане

Време е светът да бъде спасен... преди да е станало време за лягане

Аз детето | 2016-04-22

Време е светът да бъде спасен... преди да е станало време за лягане

Те отново са тук...Белушка, Бълбук и Бръшлян вече спасяват света в „Реактивните момичета“ с напълно нова визия. Най-новата оригинална версия на анимационната комедийна поредица – „Реактивните момичета“, дело на Cartoon Network Studios, започва на 23-ти април от 9.10 ч. Телевизионният канал е подготвил много изненади за българската аудитория.

Ексклузивно и само за родните фенове, Cartoon Network създаде стикери, вдъхновени от „Реактивните момичета“ за мобилното приложение Viber и то на кирилица. Представянето им ще бъде в дните преди премиерата на новия сезон като специален жест към българските фенове. Освен това, по улиците и в парковете на София се проведе невиждана екстремна изненада – жителите и гостите на столицата станаха свидетели на неочаквани реактивни моменти с трите героини, които препускаха из града с лонгбордове, а след себе си оставяха гръм и цветна пушилка. Специално за събитието беше заснет и екстремен видеоклип, отново – подарък за българските фенове на предаването.

Сестринското трио супергерои Белушка, Бълбук и Бръшлян са познати на съгражданите си от Таунсвил като „Реактивните момичета“. Заедно, те защитават своя красив и многолюден метрополис не само от зли посегателства, но дори и само от кроежи за такива. Да се справяш едновременно с училищните домашни и безброй злодеи не е лека задача, но Реактивките с радост приемат това предизвикателство. Благодарение на супер-силите си и добрата екипна работа, и не без помощта и на професор Утоний и Кмета на Таунсвил, те показват на всички в града, че е напълно възможно да спасяваш света преди да е дошло време за сън.

Поредицата „Реактивните момичета“ е продуцирана от Cartoon Network Studios. Ник Дженингс (“Време за приключения“, „Спондж Боб Квадратни Гащи“) е изпълнителен продуцент, а Боб Бойл (Wow! Wow! Wubbzy!) – копродуцент. Това е една от най-отдавнашните оригинални поредици на канала. Първите серии на „Реактивните момичета“ са създадени от Крейг Макракън, а премиерата им се състои през 1995 г. Предаването е носител на две награди Emmy®. Освен тях, в историята на всичките си 78 епизода досега, поредицата се е радвала на пет номинации и безброй отличия в областта на анимацията. През 2002 г., благодарение на съвместно сътрудничество с Warner Bros. Pictures, на бял свят се появява и пълнометражен филм, вдъхновен от анимационната поредица. С постъпления от продажби на дребно в размер над 2,5 милиарда долара от дебюта си до момента, „Реактивните момичета“ е един от най-продаваните брандове на Cartoon Network за всички времена. Новата поредица ще се радва на мащабна кампания за реализация на потребителски стоки, свързани с нея.



Коментари
1 коментар

Теодора Чакърова , 13 г.,

Публикувано на 14.10.2023

Имате грешка. ,,Реактивните момичета``, оригиналът е създаден през 1998 година, а не през 1995, както пишете.

От редакцията: Благодарим за поправката. :-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град