Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Феите превземат училища и „Никелоудиън“ този април

Феите превземат училища и „Никелоудиън“ този април

Аз детето | 2016-04-07

Феите превземат училища и „Никелоудиън“ този април

Да живееш в тайно вълшебно кралство, пълно с магия и митични създания звучи много готино, нали? Мечта е за всяко дете. Да, ама не и за принцесата, която наистина живее точно там. Представяме ви Астрал, принцесата на всички феи в едно далечно, магическо и пълно с приключения кралство. Може би Астрал се е изморила от толкова приключения и кралски блясък, не знаем, но нейната мечта е да живее в обикновен град и да учи в обикновено училище. Това е най-голямата ѝ мечта още от 9-годишна и щом се появява шанс да я сбъдне, тя веднага го сграбчва. Макар да ѝ е малко трудно да остави короната и поданиците си, принцесата на феите решава, че е време да помисли и за себе си и да види какво е да си смъртен, да си човек. Оказва се, че всъщност точно тогава започва най-голямото от всички приключения, които е преживявала дотогава.

Още с прекрачването на прага на гимназията като нова ученичка на разменни начала, Астрал разбира, че животът на хората е също толкова прекрасен, колкото и този на феите. С помощта на новите си приятели Тристан, Морган и Девон, малко магически заклинания и звезден прах, принцесата ще преживее всичко – романтика, смях, завист и ще трябва да вземе трудно решение, което всеки човек е правил. Освен това Астрал ще трябва да научи много повече от няколко математически формули и уроци по история, тя ще трябва да научи как да се впише в нормалния живот – дали броколите са вкусни, какво е „селфи“ и как да заговориш момчето, което харесваш.

Така че пригответе се за чисто ново забавление с новия сериал „Другото кралство“ и вижте забавната и обикновена страна на феите и се оглеждайте, особено внимавайте с новите момичета в класа – като нищо Астрал може да е дошла точно във вашето училище!



Коментари
1 коментар

Даниел Русев, 9 г.,

Публикувано на 07.04.2016

Кога ще дават сериала в България на български? Аз в сайта на nickelodeoh някакви клипове от филма наEN ама не искат да зареждат

От редакцията: Здравей, според информацията, която имаме ще е към края на април. :-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град