Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Търсенето на Дори“ започва този петък в кината

„Търсенето на Дори“ започва този петък в кината

Аз детето | 2016-06-15

„Търсенето на Дори“ започва този петък в кината

Най-морското приключение това лято „Търсенето на Дори“ започва този петък в кината на 2D и 3D. Историята на бодлоперката-забравана, която заедно със своите приятели Марлин и Немо прекосява океана в търсене на семейството си, ще трогне зрителите пред големия екран. Благодарение на много нови приятели и стари такива, за които обаче не си спомня, Дори ще започне да си припомня родния дом, мама и татко, а постепенно и цялото детство. В българската версия на филма ще чуем гласовете на обичани лица от малкия екран и театралната сцена – Деси Бакърджиева, Любо Нейков, Руслан Мъйнов, Христо Мутафчиев, Стаси Кара, Ася Рачева, както и много други.

Филмът на Disney Pixar „Търсенето на Дори“ посреща отново на голям екран любимците на няколко поколения: бодлоперката-забравана Дори (в оригинал с гласа на Елън Дедженеръс), която щастливо живее в рифа с любимите ни Марлин и Немо. Когато Дори случайно си спомня, че има семейство, които вероятно я търсят, триото потегля на приключение, което ще промени живота им. Те ще прекосят океана, за да стигнат до престижния калифорнийски Институт по океанология – възстановителен център и аквариум.

За да открие майка си и баща си, Дори се обръща за помощ към тримата най-колоритни обитатели на Института: Ханк – октопод, който често се покрива от служителите си; Бейли – белуга, която е убедена, че биологичните му сонарни възможности са повредени; и Надежда – късогледа китова акула.

Навигирайки сръчно сложните вътрешности на Института, Дори и приятелите ѝ откриват магията в техните недостатъци, приятелства и семейство.

Не забравяйте да участвате и в конкурса, който организираме с Дори, имаме страхотни Дори-награди!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град