покани

Начало | покани | Влезте в „Замъкът на таласъмите“ с интерактивно четене на книга-игра

Влезте в „Замъкът на таласъмите“ с интерактивно четене на книга-игра

Аз детето | 2023-10-16

Влезте в „Замъкът на таласъмите“ с интерактивно четене на книга-игра

На 19 октомври в Бургас (четвъртък) от 17:15 ч. в Център за съвременно изкуство и библиотека за пръв път ще се проведе интерактивно четене на книга-игра „Замъкът на таласъмите“. Събитието е подходящо за всички деца на възраст над 6 години, които ще станат свидетели на нестандартно представяне на книгата-игра „Замъкът на таласъмите“ от Любомир Николов.

Със съдействието на актьори от Държавен куклен театър – Бургас пред децата ще се разкрие възможността да бъдат героите в книгата, да покажат своята изобретателност и предвидливост, храброст и решителност, за да се промъкнат в замъка на таласъмите и да победят Баба Яга, Тиквеняк Първи и много други приказни герои.

Събитието е безплатно, но е необходимо предварително да се заяви присъствие с попълване на регистрационна форма на следния линк: https://forms.gle/kTLxJvTG4LkYSTdWA. Местата са ограничени до 40 деца. Всички предварително записани присъстващи деца ще получат подарък – книгата „Замъкът на таласъмите“, а авторът Любомир Николов ще може да я подпише на място.

Проектът се организира от Goodfellas Event Support и се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град