фокуси

Начало | фокуси | Вълшебната сила на мага

Вълшебната сила на мага

Аз детето | 2014-12-16

Вълшебната сила на мага

Всеки талантлив и истински фокусник трябва да владее поне един фокус с телепатия. Първо знаете какво е това нали? Това е парапсихологическо явление, според което може да се пренасят мисли и чувства между хора на далечни разстояния без използването на традиционните средства на техниката и технологията. С обикновени думи телепатията може да се опише като способност за четене на мисли. Помислете добре знаете ли такива фокуси? Не? Да? Е, ако не знаете не се притеснявайте сега ще ви представим един много лесен, ако ли пък знаете още е един не е излишен. Така че, четете!

За фокуса ще ви трябват две еднакви книги, молив и едно блокче, в което е прикрепено индиго на една от неговите страници или по-точно или втората или четвъртата. Покажете на публиката каквато и да е книга. След това я подайте на един зрител и го помолете да избере една страница и един ред – без да ги показва на никого. За да установи в края верността на фокуса, накарайте го да запише на блокчето избраните данни – страница, ред и т. н.  и след това да откъсне този лист и да го задържи. За да направите фокуса още по-вълнуващ и интересен "украсете" го, казвайки, че ще се концентрирате, за да покажете вълшебната си сила. Вземете блокчето и отидете в другата стая, ако някой ви попита защо го правите, обяснете, че трябва да се концентрирате, а това можете да направите само ако сте сам. След това се върнете след няколко минути и в същото блокче трябва да носите записани данните, които съвпадат с тези на зрителя. Даа, наистина имате телепатични способности.

Ето и я и голямата тайна на вашите способности. Едната от двете еднакви книги, вие сте дали на зрителя, а другата държите в другата стая. Блокчето ще служи за това, че веднъж откъснал листа, магът го взима със себе си в стаята, за да го прочете, благодарение на индигото, което предварително сте скрили в блокчето. След това не остава нищо друго освен да вземете книгата и да запишете данните. Внимавайте и откъснете страницата с отбелязаното и индигото. Така можете спокойно да върнете блокчето на зрителя, ако предпочитате, откъснете листа пред зрителите и го оставете, за да се дивят на вашите способности.

Снимка: sxc.hu

Вижте още:
Фокус с четене на мисли
Десет важни съвета за начинаещи фокусници
Аз съм медиум и ще позная кое число си намислил!



Коментари
2 коментара

али иванова, 13 г.,

Публикувано на 07.02.2015

Най якия фокус на света

Фатме мехмедова, 10 г.,

Публикувано на 22.05.2015

аз искам да имам сили и крила на фея и вълшебна пръчка

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град