Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Подходящ ли е филмът „Отвътре навън 2“ за деца? Ръководство за родители за продължението на Pixar

Подходящ ли е филмът „Отвътре навън 2“ за деца? Ръководство за родители за продължението на Pixar

Аз детето | 2024-06-13

Подходящ ли е филмът „Отвътре навън 2“ за деца? Ръководство за родители за продължението на Pixar

Подобно на всички анимационни класики на Pixar, „Отвътре навън 2“ е проектиран да се хареса на всички възрасти, но това не пречи да се впусне в някои по-тежки теми. Продължението на любимия филм от 2015 г., което последва приключенията на пет антропоморфни Емоции в съзнанието на момиче на име Райли, ще започне малко след края на оригинала и ще представи нов актьорски състав и Емоции, докато Райли става тийнейджър и се занимава с пубертет. „Отвътре навън“ се смята за един от най-великите филми, създавани някога от Pixar/Disney, и беше номиниран за две награди на Академията при излизането си.

„Отвътре навън 2“ ще се различава от своя предшественик, като се занимава с някои по-напреднали теми. Докато голямата емоционална пречка за Райли в Inside Out беше преместването в нов град, „Отвътре навън 2“ ще се занимава с гимназията, връзките и безпокойството наред с други проблеми на „голямото дете“. С основание това поставя под въпрос колко подходящо е продължението за деца, които все още не са тийнейджъри. Ако прогнозите за боксофиса на „Отвътре навън 2“ са индикатор, ще има много по-млади погледи към филма.

Филмът е оценен като PG за тематични елементи – Както повечето филми на Pixar, вероятно ще има известна опасност и страх

„Отвътре навън 2“ е, подобно на повечето филми на Pixar, с оценка PG, което показва, че се препоръчва с известно родителско ръководство. PG филмите са широко признати като напълно подходящи за всяко дете на възраст над 8 години, но все пак могат да бъдат подходящи и за деца под 8 години с изключение на някои сцени, които те могат да намерят страшни. Изглежда, че това е случаят с „Отвътре навън 2“, тъй като е оценен като PG за „тематични елементи“. Тъй като продължението ще представи четири нови емоции, историята може да се впусне в някои нови елементи от оригинала. Новата емоция Тревожност по-специално вероятно ще бъде включена в някои емоционално интензивни моменти, които най-младите зрители биха могли да намерят за разстройващи. Вероятно ще има моменти на страх и опасност, но нищо по-нежелателно от това. Като анимационен филм за деца, няма да има никакво истинско насилие или смърт, въпреки че може да има някои тъжни моменти, като изчезването на Бинг Бонг в първата част.

Филмът е много подходящ за деца – Неговите ярки герои се завръщат със забавна, стопляща сърцето история

Като цяло „Отвътре навън 2“ е напълно подходящ за цялото семейство. Най-интензивните моменти почти сигурно ще имат щастливо разрешение и всяко насилие ще бъде от сорта на анимационните филми, предназначени да разсмиват децата. Дългоочакваното продължение, което ще има първите си прожекции съвсем скоро ще надгражда върху основите, положени в първата част, и ще има повече време за представяне на най-новите Емоции, без да е необходимо да отделяте време за установяване на света. Пълният трейлър разкрива, че въведените нови емоции (тревожност, завист, умора, срам и носталгия) фундаментално променят Райли като личност, когато тя става тийнейджърка. Това определено ще гарантира, че филмът ще има акорд сред зрителите, които са преживели да станат тийнейджъри, и правилно тласка франчайза напред. Въпреки това, „Отвътре навън 2“ несъмнено все още ще включва стопляща сърцето, приятна история, която ще зарадва зрителите от всички възрасти.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град