Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Ми фон банана!“: третата част на „Миньоните“ излиза през 2027 година

„Ми фон банана!“: третата част на „Миньоните“ излиза през 2027 година

Аз детето | 2024-07-12

„Ми фон банана!“: третата част на „Миньоните“ излиза през 2027 година

„Миньоните 3“ вече е потвърден и има нова дата на излизане. След успеха на първия филм през 2010 г. франчайзът Despicable Me се превърна в основен хит за Illumination Entertainment. Франчайзът нарасна до нови висоти с пускането на спиноф филми Minions през 2015 г. и Minions: The Rise of Gru през 2022 г. Потенциална трета част обаче остава под въпрос. Жълтите същества и Гру на Стив Карел сега се завръщат в Despicable Me 4, който излезе по кината по-рано този месец.

Сега Variety съобщава, че „Миньоните 3“ е датиран за 30 юни 2027 г., продължавайки лятната стратегия за пускане на франчайза. Предстоящата част ще бъде написана от Брайън Линч, който е сценарист на първите „Миньони“, и ще бъде режисирана от Пиер Кофин, ветеран режисьор във франчайза. Все още не са разкрити подробности за историята на филма. Освен оригиналния филм, нито един от филмите не е бил наистина хит според критиците. Отзивите обикновено са смесени или в най-добрия случай хладни, като критиците се противопоставят на факта, че историите са леки по отношение на емоциите и че особената марка хумор на франчайза прекалява. Смесените ревюта на Despicable Me 4 до голяма степен продължават тази тенденция. С публиката обаче франчайзът продължава да блести. Всяка част от франчайза е голям хит в боксофиса. Миньоните от 2015 г. всъщност водят групата като най-печелившият запис във франчайза досега с впечатляващите 1,157 милиарда долара, спечелени в световен мащаб, което предполага ясна любов, по-специално, към този spinoff. „Миньоните: Възходът на Гру“ не достигна същите нива на успех през 2022 г., но все пак е победител с $940,2 милиона по целия свят.

Ревюто на „Аз, проклетникът 4“ може да е смесено, но той има голям успех в боксофиса, откакто се появи по кината в началото на юли, и вече има приходи от 255 милиона долара по целия свят. Очарованието на жълтите слуги и на Гру може вече да не действа напълно на критиците, но приемането на последния филм предполага, че семейната публика все още не е уморена. Въпреки че до „Миньоните 3“ остават още три години, има причина да сме оптимисти, че това няма да е последната част от хитовия франчайз на Illumination.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град