Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Филмът Super Mario Bros 2 има премиерна дата

Филмът Super Mario Bros 2 има премиерна дата

Аз детето | 2024-06-27

Филмът Super Mario Bros 2 има премиерна дата

Не беше изненада по-рано тази година, когато беше обявено, че The Super Mario Bros – Movie ще получи продължение. Анимационният филм от 2023 г. направи 1,3 милиарда долара само от премиерата си по кината и в свят без „Барби“ би бил най-големият филм на годината. Разбира се, че ще има продължение. И сега знаем точно кога.

Публикувайки в официалния японски акаунт на X, Миямото обясни, че иска да направи съобщение преди Nintendo Direct, че филмът има японска премиерна дата за 24 април 2026 г. О, и това ще бъде „ забавление“, което идва като голямо облекчение. Туитът, преведен от Google, гласи: „Здравейте, това е Миямото. Скоро ще излъчим Nintendo Direct, но преди това бих искал да направя съобщение. Датата на излизане на новия анимационен филм за „Супер Марио“ в Япония е определена за 24 април 2026 г. Работим с екипа на Illumination, за да го направим забавен филм, така че, моля, продължавайте да го очаквате с нетърпение.“

Струва си да се отбележи, че пускането на първия филм в Япония беше значително по-късно от повечето други територии. САЩ за първи път видяха The Super Mario Bros – Movie на 1 април 2023 г., с общо пускане на 5-ти – същия ден, както и по-голямата част от останалия свят. Японските кина обаче не получиха филма до 28 април. Така че, ако същият модел се повтори през 2026 г., има голям шанс нашата дата на пускане да бъде по-скоро 1 април. Хм, отбележете го в календара си за 2026 г.?

Оригиналният филм беше, знаете ли, доста хубав. Не направи нищо особено изненадващо, но тогава не се стремеше към шокиращи обрати или някакъв метаразказ. Но силните изпълнения на Джак Блек, Чарли Дей, Аня Тейлър-Джой и Кийгън-Майкъл Кий помогнаха и със сигурност беше цветно. Обикновено продължение на нещо толкова успешно би предизвикало безпокойство, опитвайки се да балансира, правейки същото нещо отново, но повече. Въпреки това е справедливо да се предположи, че Марио има достатъчно история и вариации, за да предложи огромни възможности.

Например просто си представете Mario Bros 2, който включва много различни случаи на взаимодействие на героя – Marioverse, ако желаете. Първият филм Марио среща Хартиения Марио среща 2D Марио среща N64 Марио среща Джъмпман, след като Боузър вилнее из измеренията.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град