покани

Начало | покани | Световен ден на детето в Макдоналдс

Световен ден на детето в Макдоналдс

Аз детето | 2005-11-11

Световен ден на детето в Макдоналдс

Да им подадем ръка!

От 11 до 24 ноември 2005 г. по 10 стотинки от стойността на всяко Детско меню Happy MealTM, ще бъдат дарени в полза на Благотворителна фондация за деца Роналд Макдоналд България (RMHC®), която подкрепя деца с онкохематологични заболявания и деца в неравностойно положение.

Благородната инициатива за пореден път е подкрепена от Българския Олимпийски комитет и известни български телевизионни водещи.

На 20 ноември в ресторант Макдоналдс на пл. "Славейков" в София в периода от 13.00 до 14.30 часа любимите на всички Ники Кънчев, Иван и Андрей заедно със знаменитите български олимпийски шампиони и медалисти Петър Киров, Мария Гигова, Таня Богомилова, Йорданка Благоева, Здравка Йорданова, Иван Лебанов, Румяна Нейкова, Ваня Гешева, Андон Николов, Николина Щерева, Ваня Дерменджиева, Армен Назарян, Мария Гроздева и момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика – Елеонора Кежова, Йорданка Андонова, Зорница Маринова, Кристина Рангелова, Татяна Тонгова и Йоанна Танчева, ще изразят своята съпричастност към проблемите на децата, като работят редом с екипа от служители и мениджъри на ресторанта в помощ на децата.

Всички клиенти ще имат възможността да се срещнат лично или да бъдат обслужени, както и да получат автограф от тези големи приятели на децата в България.

Дарете 10 стотинки с вашата покупка в полза на деца с онкохематологични заболявания и в неравностойно положение.
Дарете здраве и усмивка на децата!

Благодарение на вашата помощ, по време на кампаниите Световен ден на детето през 2002, 2003, и 2004г. са събрани и дарени над 50 000лв. на детските онкохематологични отделения в София, Пловдив и Варна.

Благодарим Ви!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град