покани

Начало | покани | Среща на живо с Виктор Крум!

Среща на живо с Виктор Крум!

Аз-детето | 2005-11-22

Среща на живо с Виктор Крум!

Станислав Яневски, българският актьор, който изпълнява ролята на Виктор Крум в новия филм от поредицата “Хари Потър и Огненият бокал” ще бъде специален гост на Третата Национална Хари Потър Фен Среща.

Тя ще се състои на 24.11.2005г. (четвъртък) от 14:30ч. до 18:00ч. в “София Ленд”. Входът за всички фенове е свободен!

Повод за фен срещата е премиерата на филма, който тръгва по българските кина от 02.12.2005г.

Феновете, които се възползваха от възможността да зададат въпрос през сайтовете на организаторите (www.potter-mania.com и www.az-deteto.com) на Станислав Яневски онлайн бяха над 2500. На най-интересните въпроси Станислав ще отговори на живо по време на Националната Хари Потър фен среща 3. Най-голям брой въпроси, които бяха зададени са около отношенията на Виктор Крум с Хърмаяни и усещането да си българин, участващ в толкова популярен филм.

Освен това ще има отново конкурс-ревю за най-добър костюм от “Хари Потър” и конкурс за рисунка създадена на място. Феновете любители на електронните игри ще могат да премерят сили в PlayStation турнамента по Куидич. Няколко истински магии ще покаже Симон – ученикът на Маг Астор.

Ще има много въпроси, игри, викторини. Наградите са повече от изкусителни: PlayStation Portable, билети за галапремиерата на филма в кино Арена 1, последната PC игра на "EA Games", оригинални сувенири от филм 4, книги, кинопостери и още много други, осигурени от спонсорите и партньорите на фен срещата: “София Ленд”, “Александра Филмс”, “Пулсар”, Logitech, книжарници “Пингвините”, “Big”, “Jimmy’s”, “PC Mania”, “Хай Клуб”, “ABV.bg”, “Mail.bg”.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град