Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Семейство Русо отново ще бъдат „Магьосниците от Уейвърли Плейс“

Семейство Русо отново ще бъдат „Магьосниците от Уейвърли Плейс“

Аз детето | 2024-01-26

Семейство Русо отново ще бъдат „Магьосниците от Уейвърли Плейс“

„Магьосниците от Уейвърли Плейс“ ще получи продължение от „Дисни“ съвсем скоро. Представяйки живота на Русо, семейство, състоящо се от собственици на магазини на непълно работно време и магьосници, сериалът първоначално продължи четири сезона – от 2007 до 2012 г. Филмът е с участието на Селена Гомез, Дейвид Хенри, Джейк Т. Остин, Дженифър Стоун, Мария Каналс-Барера и Дейвид Делуис в главните роли.

Според Deadline, сериалът ще получи продължение 12 години след излъчването на последния епизод, като в него отново ще участват Гомес и Хенри. „Дисни“ поръча пилотен проект за шоуто, което двамата главни актьори ще продуцират, освен че ще участват в главните роли. Новите членове на актьорския състав включват Джанис ЛеАн Браун, Алкайо Тиле и Мими Джанопулос.

Какъв ще бъде сюжетът на продължението на Wizards of Waverly Place?

Финалът на поредицата от 2012 г. остави братята и сестрите Русо – Макс, Алекс и Джъстин – готови за много различни животи. Докато триото се състезаваше за титлата Семеен магьосник, Алекс спечели състезанието и получи пълни магически сили. Джъстин успява да запази част от способностите си, когато поема ролята на директор на интерната WizTech. Макс губи всичките си сили, но в края на краищата е щастлив, когато получава желаната роля да поеме The Waverly Sub Station, магазина на семейството му. Сюжетът на продължението на „Магьосниците от Уейвърли Плейс“ скача напред с десетилетие, когато след мистериозен инцидент в WizTech Джъстин решава да се откаже от магическите си сили. Вместо това той ще се опита да живее нормален човешки живот със съпругата си и двете си деца. Нещата обаче се разбъркват отново, когато млад магьосник пристига на прага му, нуждаещ се от обучение и така Джъстин се озовава обратно в света на магьосниците.

Въпреки че е потвърдено, че Гомес ще се появи в продължението, остава да видим как точно Алекс ще участва в историята. Най-младият брат Макс по-скоро няма да се появи в шоуто, но е твърде рано да се изключи напълно поне епизодична роля от Остин. Повече от десетилетие след първоначалното излъчване на сериала, продължението изглежда е с далеч по-зряло възприемане на сюжета, тъй като братята и сестрите Русо вече са възрастни.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град