Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | 5 предавания, които да гледате, ако харесвате Гравити Фолс

5 предавания, които да гледате, ако харесвате Гравити Фолс

Аз детето | 2024-02-21

5 предавания, които да гледате, ако харесвате Гравити Фолс

Gravity Falls е анимационен сериал на Disney Channel, който се излъчва от 2012 до 2016 г. и е вдъхновен и повлиян от няколко други предавания. Сериалът проследява близнаците Дипър и Мейбъл, изпратени в Гравити Фолс, за да живеят с техния странен прачичо Стан. Двамата имат задачата да помогнат на Grunkle Stan да управлява неговия туристически капан The Mystery Shack. Това, което изглежда, че ще бъде скучно лято, става по-интересно, когато осъзнават, че нещо странно се случва в Гравити Фолс.

Всеки, който е гледал сериала, знае, че сериали като Gravity Falls са много повече от обикновени детски анимационни филмчета. Въпреки че е привлекателен за по-млада публика, забавният му сюжет и уникалните сюжетни линии правят сериала привлекателен за хора от всички възрасти. Откакто Gravity Falls приключи през 2016 г., зрителите са останали без нови епизоди от приключенията на Мейбъл и Дипър и са принудени да гледат отново старите си любими. За щастие има много предавания като Gravity Falls, които се харесват на феновете на странния анимационен сериал.

Ако и вие сте от тях, ето с какво да го заместите, ако вече сте го научили наизуст!

DuckTales (2017-2021)

Премиерата на DuckTales беше една година след края на Gravity Falls и за мнозина запълни празнотата, която любимият сериал остави след себе си. DuckTales проследява Скрудж МакДък и неговите пакостливи внуци Хюи, Дюи и Луи, които току-що са се преместили в имението МакДък, след като Скрудж получава попечителството. Пълна с пакости и забавни приключения, DuckTales е перфектната поредица, която феновете да проследят.

Rapunzel`s Tangled Adventure (2017-2021)

Беше само въпрос на време любимата принцеса на „Дисни“ – Рапунцел, да получи собствено шоу. Rapunzel`s Tangled Adventure започва шест месеца след края на филма и проследява Рапунцел, докато се приспособява към новия си кралски живот. Но нещата не са такива, каквито изглеждат и когато започват да се появяват странни камъни, Рапунцел, Юджийн и техните приятели се обединяват, за да разберат какво се случва. Въпреки че не е толкова мрачен, мистериите, бълбукащи под повърхността в нечий дом, го правят много подобен на шоута като Gravity Falls.

Trollhunters: Tales Of Arcadia (2016-2018)

Гилермо дел Торо може да е известен с номинираните си за наградата „Оскар“ фантастични филми, но също така се е впуснал в света на детската анимация със създаването на Trollhunters: Tales of Arcadia и неговата сложна времева линия. Първият сериал се излъчваше от 2016 до 2018 г. и проследяваше група приятели, които се заеха да спасят два свята, след като откриха магически амулет. С мистерия и фентъзи елементи, феновете на фентъзи телевизията ще се впишат точно в това шоу. Също така помага, че има чудовища, тайни и мистерии, точно като шоута като Gravity Falls.

Victor And Valentino (2019-2022)

Cartoon Network винаги е бил дом на забавни и уникални детски анимационни филми и не са показали признаци да променят това. Виктор и Валентино станаха истински хит за трите години на своето излъчване. „Виктор и Валентино“ проследява двама полубратя, които се забъркват във всякакви свръхестествени и странни пакости, докато изследват Монте Макабрю с бабите си. Динамиката между братята и сестрите, смесена с големите приключения, е това, което прави детското перфектно за феновете на сериали като Gravity Falls.

Camp Lazlo (2004-2008)

Въпреки че се излъчва в продължение на пет сезона и има спечелени три награди „Еми“ Camp Lazlo е един от забравените сериали на Cartoon Network от началото на 2000-те и въпреки това е идеалното шоу за феновете на сериали като Gravity Falls. Подобно на Gravity Falls, Camp Lazlo се развива по време на лятна ваканция и проследява трио от къмпингуващите, докато създават хаос и се впускат в диви приключения, докато посещават Camp Kidney. Въпреки че шоуто е за антропоморфни животни, то все още споделя много общо с последното шоу по отношение на тона.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град