Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | 5 предавания на Disney Channel, които заслужават рестартиране след Wizards of Waverly Place

5 предавания на Disney Channel, които заслужават рестартиране след Wizards of Waverly Place

Аз детето | 2024-02-02

5 предавания на Disney Channel, които заслужават рестартиране след Wizards of Waverly Place

Откакто новината за рестартирането на „Магьосниците от Уейвърли плейс“ със Селена Гомез се разпространи в интернет, искрата на надеждата други шоута на „Дисни“ да получат съживяване отново също се запали. Въпреки че Disney Channel преминава през труден период по отношение на продуцирането на хитови тийнейджърски сериали, има много обичани класически предавания, с които все още никой не е готов да се сбогува. На някои сериали е даден шанс да завършат добре сюжета си, но други не са имали този късмет. Например Girl Meets World беше отменен след сезон 3, въпреки че получи одобрението на критиката.

„Дисни“ се е опитвала да възроди и други свои предавания преди. Ако рестартирането на Wizards of Waverly Place оживее, за да разкаже историята и се окаже успехът, който Disney очаква, това може да проправи пътя за други сериали, които или са били преждевременно отменени поради тази или онази причина, или се смята, че имат много потенциал и истории за разказване.

Кои са те ли? Ето нашата класация, а вие можете да споделите и вашето мнение в коментарите!

„Корабните приключения на Зак и Коди“

Сериалът имаше такъв грандиозен успех, че веднага получи спиноф, а самият сериал безупречно продължи приключенията на близнаците Мартин за още три сезона. Шоуто приключи със завършването на Зак и Коди на гимназията, оставяйки братята със свят от възможности пред тях. Сериал за възраждане може да се съсредоточи върху Зак и Коди, които вече са пораснали и имат собствени семейства – звучи невероятно, но близнаците Мартин са навлезли в 30-те си години, така че са достатъчно възрастни, за да бъдат родители.

„Лизи Макгуайър“

„Лизи Макгуайър“ може да е била краткотрайна, но нейният уникален поглед към тийнейджърските преживявания направи сериала наистина емблематичен. Disney се опитаха да рестартират шоуто, но проектът в крайна сметка беше отменен, тъй като ставаше по-зрял, отколкото компанията очакваше. Рестартирането на „Лизи Макгуайър“ обаче щеше да се погрижи за първоначалната публика, която е израснала с героите, и шоуто заслужава още един опит. Надяваме се, че концепцията може да бъде преработена, за да отговаря на нуждите на семейно шоу и Лизи, придружена от Миранда и Гордо, ще получи шанса да блесне отново на малкия екран.

„Късмет, Чарли“

„Късмет, Чарли“ беше едно от малкото шоута на Дисни, което беше за обикновено семейство и привлекателността му се криеше в самите герои. На финала Теди записа последния си видео дневник за Чарли, преди да замине за колежа, и този край е идеалната възможност за рестартиране. Сериалът може да се фокусира върху Чарли, която сега е на около 15 години, на същата възраст, на която беше Теди в сезон 1, и тя може да използва видеоклиповете на Теди като ръководство, за да изживее тийнейджърството си или да ги обяви за напълно безполезни, в зависимост от ситуацията.

„Джеси“

Въпреки че рестартирането на „Джеси“ би било по същество тъжно без Камерън Бойс, все пак може да бъде невероятно последващо шоу за Джеси и останалите Роси. Поредицата вече има текущ спиноф, Bunk`d, но може да се справи с друго рестартиране. Тъй като финалът на „Джеси“ показа, че Джеси заминава за Холивуд, където трябваше да участва в шоу за бавачка супергерой, едно съживяване може да проучи дали Джеси е постигнала мечтата си. Девет години по-късно Джеси щеше да стане новата Кристина Рос и да има собствено семейство — може би щеше да наеме бавачка за децата си.

„Райли в големия свят“

Героите на „Момче среща света“ имаха късмет историята им да бъде пренесена в „Райли в големия свят“ в някакво качество, тъй като това беше мястото, където някои от тях, особено Шон, получиха своите заслужени щастливи развръзки. Въпреки това Райли и Мая бързо ставаха тийнейджъри и от „Дисни“ се притесняваха, че основната им целева аудитория няма да се заинтересува да види пътешествията им като млади възрастни. В действителност рестартирането на Girl Meets World би могло перфектно да отразява по-късните сезони на Boy Meets World – Райли и Мая щяха да са в колежа или току-що завършили, живеейки живота си пълноценно и учейки нови, по-зрели житейски уроци.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град