Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Гласовете в главите ни отново поемат контрол с „Отвътре навън 2“

Гласовете в главите ни отново поемат контрол с „Отвътре навън 2“

Аз детето | 2024-01-04

Гласовете в главите ни отново поемат контрол с „Отвътре навън 2“

Малките гласове в главите ни ни познават отвътре и отвън, но всичко се променя. Запознайте се с Тревожност! През 2024 отново ще се отправим на незабравимо пътешествие в уникалния вътрешен свят на емоциите с „Отвътре навън 2“ – продължение на наградения с „Оскар“ анимационен филм „Отвътре навън“, който е един от най-големите и най-обичани хитове на „Дисни“ и „Пиксар“.

Райли вече е тийнейджър и в контролния център в главата ѝ настъпват изменения, за да се направи място на нещо напълно неочаквано: нова емоция! Познатите ни любими герои Радост, Тъга, Бяс Лют, Страх и Отврат, които до този момент са се справяли доста успешно (по всички параграфи) с навигирането на живота на момичето, не са съвсем сигурни как точно да се чувстват и какво да направят, когато в редиците им с гръм и трясък се появява Тревожност. По всичко изглежда, че тя няма да стои със скръстени ръце, а и не е сама...

Първият трейлър на „Отвътре навън 2“ ни запознава с Тревожност и само загатва за невероятното приключение, което предстои да изживеем в кината. Приключение, което ще ни предложи изключително оригинален поглед към порастването и тревогите на младостта и ще накара да почувстваме целия спектър от емоции така, както само филмите на двете компании могат да го направят.

Емоциите избухват през юни само в кината на 2D и 3D.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град