покани

Начало | покани | С „Буркан Всичкознам“ празникът на буквите става по-голям

С „Буркан Всичкознам“ празникът на буквите става по-голям

Аз детето | 2017-05-17

С „Буркан Всичкознам“ празникът на буквите става по-голям

Ако обичаш да търсиш скрити съкровища в книгите и да създаваш нови приятели, ела на 21-ви май (неделя) в магазин ИКЕА, за да отпразнуваме заедно 24-ти май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост. От 11:00 ч. и от 14:00 ч. ще има специална творческа работилница с Ради Николова – авторът на книжната поредица за мотовете и Ели Асенова от Изненадария – Бутик за романтични изненади. Заедно ще направите вълшебен буркан с кодовото име ВсичкоЗнам, пълен с фантазия и мъдри съвети.

Буркан ВсичкоЗнам е необикновен. Той си има своя собствена приказка, която започва така:

„За четвърта поредна година Буркан ВсичкоЗнам приютяваше туршия. Той знаеше много добре какво следва сега – ще го сложат в хладилника, ще изядат краставичките за ден, или може би – два, ще го измият и отново ще го смъкнат в мазето. Само за да го изнесат отново лятото и да го напълнят кой знае с какво този път. Една година бяха камби, друг път домати, трети път краставички... Но не и тази година! Тази година той имаше други планове. Писна му да прахосва потенциала си в прашното мазе. Тази година той щеше да избяга веднага след като излезе от миялната (нали не си представяте да тръгне мръсен), да се изтърколи до вратата, да излезе на улицата и ... О, блажена свобода! Колко приключения ли го очакваха!“

Краят на приказката ще научите на работилницата и ще можете да отнесете у дома свой собствен Буркан ВсичкоЗнам. Добре дошли са всички деца над 7 години. Всички под тази възраст също могат да се включат с придружител. Необходима е предварителна регистрация.

Творческата работилница ще се проведе в две части:

11:00 ч. до 13:00 ч.

14:00 ч. до 16:00 ч.

Предварителна регистрация с име и час на творческа работилница на hellyana.velinova@ogilvy.bg

Местата са ограничени!Коментари
1 коментар

жгффб ббфдд, бнхф г.,

Публикувано на 17.05.2017

Това само за.София ли е

От редакцията: За съжаление да, но сме сигурни, че и в другите градове ще организират нещо за празника.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град