покани

Начало | покани | Премиера на "Кунг-фу панда" този четвъртък

Премиера на "Кунг-фу панда" този четвъртък

Аз детето | 2008-06-25

Премиера на "Кунг-фу панда" този четвъртък

На зрелищното събитие ще присъстват 500 VIP гости, сред които Иван Звездев, Кръстю Лафазанов, Юлияна Дончева, Руслан Мъйнов и Бате Енчо заедно със своите семейства и приятели. В шоуто могат да се включат обаче всички – на касите на мултиплекса вече се продават билетите за ексклузивната прожекция от 19:30ч на цена 10лв, които дават достъп и до шоуто от 18:30ч.

За един ден Cinema City ще се потопи в тайнството на древен Китай. Пред специално построения портал на пагода гостите ще посрещат девойки в китайски облекла и разбира се, самият По. Майсторите от “Кунг-фу То’а България”, представители на международната федерация по кунг-фу, начело с Теймур Джафари, ще демонстрират петте древни стила на кунг-фу – жерав, змия, маймуна, богомолка и тигър, вдъхновили талантливите аниматори на DreamWorks за второстепенните герои във филма. Тези, които искат да се пробват в бойното изкуство, ще могат да премерят сили с инструкторите. Накрая майсторите и техните ученици ще представят истинска Кунг-фу схватка между пандата По, неговите смели приятели и злия снежен леопард Тай Лунг!


По време на галапремиерата ще бъде открита официално и изложбата “Владеят ли пандите кунг фу?”, която в картинки и забавни текстове ще запознае малките зрители, а и техните родители, какво животно е това пандата, дали всички панди са мързеливи като По и стават ли наистина пандите за супергерои?

От петък, 27 юни, 2008 г. до края на м. юли тя ще бъде разположена на партерния етаж на Мол София.Коментари
2 коментара

Рени Петкова, 9 г.,

Публикувано на 01.07.2008

Еее, супер.

Иван Александров, ,

Публикувано на 06.08.2008

готина е прожекцията

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град