покани

Начало | покани | Премиера на детски спектакъл в монтанския театър

Премиера на детски спектакъл в монтанския театър

Аз детето | 2008-07-07

Премиера на детски спектакъл в монтанския театър

На 8 юли 2008 г. от 10:30 часа в Драматичен театър "Драгомир Асенов" в Монтана е премиерата на детския спектакъл "Горски театър с поуки и вятър" от Альоша Бехар, съобщиха оттам. Постановката е дело на самия автор. Художник е Тодор Деков, музиката е на Иван Атанасов, а хореограф е Ина Колева.

Песните в спектакъла се изпълняват от Надя Иванова и Делян Дъбов. Пред децата в образите на Леля Зайка, Чичо Пес, Ежко и Продавача ще се превъплатят актьорите Ирина Димитрова, Петър Митев, Тихомир Иванов и Делян Дъбов.

Режисьорът Альоша Бехар е познат на публиката в Монтана от работата му над спектаклите "Капан за самотен мъж", "Страшна приказка", "Куфарът", "Небесен пратеник", "Опасни приключения", "Приказка за добро и зло" (Приказка за калпаците) и "По неволя доктор".

В забавната и интригуваща история на "Горски театър с поуки и вятър" децата чрез весели истории и много песни и танци откриват кое е редно и кое не е. Спектакълът под формата на игра им показва как не бива да се лъжат приятелите и колко важно е да си помагат в различни ситуации.

Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град