конкурси

Начало | конкурси | Полети на крилата на въображението с „Дъмбо“ и спечели чуднички награди!

Полети на крилата на въображението с „Дъмбо“ и спечели чуднички награди!

Аз детето | 2019-03-26

Полети на крилата на въображението с „Дъмбо“ и спечели чуднички награди!

Благодарим на всички за участието! Всички рисунки бяха красиви – всяка по свой уникален начин, което наистина много ни зарадва. За да е истински конкурс обаче няма как да наградим всички. Запомнете обаче, че дори и да не спечелите сега, това не бива да ви притеснява. Най-малкото, защото съвсем скоро ви готвим нов конкурс, а и сме сигурни, че съвсем скоро ще спечелите нещо още по-кракиво и голямо.

Този път награди получават:

  • Деян
  • Ивана Темелкова
  • Алев Айдънова
  • Иво Чолаков
  • Габи Асенова
  • Пламен Мечкарски
  • Ники Маринов

Скоро ще се свържем с победителите, а всички ще очакваме и в новия ни конкурс, който започва от 15-ти април и също ще е много интересен. 

* * *

Тази пролет всички сме канени на цирк, но не какъв да е, а много специален. Така че запомнете датата 29-ти март. Тогава „Дъмбо“ ни кани в кината на едно невероятно приключение на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия. На големия екран между акробатите, клоуните, дресираните лъвове ще намерим и посланието, че мечтите се сбъдват! Това ще ни покаже едно малко слонче на име Дъмбо, което вече е обичано от хората по целия свят. Вие знаете ли кой е Дъмбо? Попитайте родителите си, те няма как да не го познават и обичат... или не, чакайте... По-добре прочетете! Ще ви разкажем една интересна история...

На територията на цирка, превърнал се в своеобразен дом и крепостна стена за всички артисти в него, се ражда малко слонче. Огромните му уши обаче влизат в разрез с цирковото изкуство или поне с това, което собственикът на цирка Макс Медичи (Дани ДеВито) си представя, че е необходимо за едно изящно и ненадминато по своя мащаб представление. Макс вербува бившата циркова звезда Холт Фариер (Колин Фарел) и неговите деца Мили (Нико Паркър) и Джо (Финли Хобинс) да се грижат за странното слонче с огромни уши, докато реши какво ще прави с него. Когато обаче децата откриват, че то може да лети, циркът открива своята нова суперзвезда. Това привлича вниманието на сериозния предприемач В. А. Вандевър (Майкъл Кийтън), който иска да включи на всяка цена странното създание в новия си зрелищен цирк – Дриймленд. За целта той наема и атрактивната акробатка Колет Маркант (Ева Грийн), която да изпълнява номерата заедно с Дъмбо и така да привлекат още повече зрители. Скоро обаче грижещият се за Дъмбо Холт открива, че под външния блясък на цирка се крият дълбоки и мрачни тайни, и нищо не е така, както изглежда.

Не се мръщете – това изобщо не е краят на историята – напротив приключенията тепърва започват. На 29-ти март едноименната игрална адаптация на класическия анимационен филм на Дисни „Дъмбо“ ще ни накара да полетим и да повярваме, че всичко е възможно. Преди това обаче вие ще полетите и на крилата на въображението, защото Дъмбо идва със страхотни награди, осигурени от нашите партньори от „Форум Филм“. Детска тениска, пъзел, суитшърт, LED лампичка, сак, карти за игра или значка ви очакват да ги спечелите. Как ли? Много лесно – пуснете въображението си на воля, представете си слончето Дъмбо с неговите невероятни уши, умения за летене и приключения, които може да изживее в един цирк, а след това хванете боичките или цветните моливи и ни ги нарисувайте. Да – точно толкова лесно е!

За да спечелите една от чудничките награди от филма, просто ни изпратете рисунка на тема „Моят Дъмбо“ на имейл info@az-deteto.com до 7-ми април. Не забравяйте към писмото да добавите и вашите име, фамилия и навършени години. И помнете, че „Дъмбо“ долита в кината на 29 март 2019 година на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Рисунките можете да видите тук!

Своите рисунки изпратиха:
Иво Чолаков, 5 г.
Деян, 3 г.
Милица Колева, 7 г.
Ники Маринов, 9 г.
Христина Иванова
Виктория Тодорова, 12 г.
Цанка Златкова
Мария Златкова
Пламен Мечкарски, 8 г.
Светлозара Соколова, 9 г.
Виктория Илиева, 10 г.
Картин Краваева, 7 г.
Габи Асенова, 14 г.
София Людмилова, 7 г.
Мартин Минев, 7 г.
Далия Калинова, 9 г.
Поля Лалева, 7 г.
Фая Гератлиева, 9 г.
Йоана Людмилова, 10 г.
Ерик Иванов, 9 г.
Алев Айдънова, 9 г.
Йордан Георгиев, 9 г.
Алекса Велинова, 9 г.
Тея Велинова, 8 г.
Ради, 12 г.
Ивана Темелкова, 9 г.
Румен Николов, 17 г.
Калина Пеева, 4 г.
Никола Атанасов, 5 г.
Михаела Валентинова, 8 г.
Виктория Неделчева, 5 г.
Алмина Октай, 7 г.
Донка Димитрова, 13 г.
Лора Иванова, 11 г.
Ивона Димова, 8 г.
Дария Димова, 13 г.
Виктор Костадинов, 9 г.
Дияна Петрова, 13 г.
Иво Йорданов, 8 г.
Таня Стоянова, 11 г.
Моника Генова, 12 г.
Анди Валентинова, 13 г.
Никол Николова, 4 г. 
Данайа Даскалова, 10 г.
Вики Тодорова, 12 г.Коментари
4 коментара

Мими , ,

Публикувано на 12.04.2019

Кога ще има резултати?

От редакцията: След малко.

Пенка , 45 г.,

Публикувано на 12.04.2019

Здравейте, дали вече са готови резултатите от конкурса за Дъмбо и кога ще бъдат публикувани? Предварително благодаря за информацията!

От редакцията: Здравейте, до 2-3 часа ще ги обявим.

Ники Маринов, 9 г.,

Публикувано на 14.04.2019

Направихте ме безкрайно щастлив!!!! Обичам ви !!!

Д. Ч. , ,

Публикувано на 17.04.2019

Здравейте, свързвате ли се вече с печелившите? На моя email няма съобщение. В папка Спам - също няма. Детето вече няма търпение. Поздрави!

От редакцията: Здравейте, до няколко часа колегите ще се свържат с Вас.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град