конкурси

Начало | конкурси | Моливите и четката хвани, от магията се вдъхнови и оригинална награда от филма „Лешникотрошачката и четирите кралства“ спечели!

Моливите и четката хвани, от магията се вдъхнови и оригинална награда от филма „Лешникотрошачката и четирите кралства“ спечели!

Аз детето | 2018-11-03

Моливите и четката хвани, от магията се вдъхнови и оригинална награда от филма „Лешникотрошачката и четирите кралства“ спечели!

Конкурсът приключи! Благодарим на всички прекрасни деца за чудните им рисунки. За голямо нещастие нямаше как да дадем на всички награда, но знайте, че го заслужавате и ще имате шанса да спечелите и още по-хубави от тези. 

Сега ето и дългоочакваните имена: Станислав Георгиев, Донка Димитрова, Поля Лалева, Таня Стоянова и Магдалена Кучумбова.

До няколко дни ще се свържем с наградените, за да се разберем какво ще получат и как ще им изпратим подаръците. 

Всички вас очакваме и в следващите ни конкурси – приготвили сме ви интересни изненади!

* * *

Тази година коледната магия ще ни завладее още през ноември и въобще нямаме предвид украсата по магазините! Говорим за неповторима и истинска коледна магия. Тази, която ще ви направи щастливи, ще ви вдъхнови да вършите добри дела и да изживеете най-невероятни приключения. Искате ли това? Тогава си запазете вдъхновението и ентусиазма до 9 ноември, защото тогава е премиерата на игралната адаптация на Дисни – „Лешникотрошачката и четирите кралства“. „Коледното чудо“ ще заблести на големите екрани с много магия и много чудеса!

Ще се запознаете с историята на Клара, която притежава тайнствена кутия, наследство от майка си с едно тайно послание в нея. За да научи посланието обаче, Клара ще тръгне по път осеян със сложни препятствия и зложелатели, готови да превърнат борбата ѝ за баланс в този несправедлив свят в жестока битка със злото. Ще се изгуби ли Клара в мистерията или ще успее да я овладее, ще разберем от „Лешникотрошачката и четирите кралства.“ И за да не изгубим всички желанието за приключения и магия до 9 ноември, заедно с партньорите ни от „Форум Филм“ ви предлагаме чуден конкурс с още по-чудни награди в стил Лешникотрошачката! Готови ли сте?

Тогава пригответе моливите, боичките, пастелите и четките и се отдайте на магията на въображението си! Оставете го то да ви води, за да ни нарисувате рисунка на тема „Лешникотрошачката и четирите кралства“. Нарисувайте ни какво вие си представяте, когато чуете тези думи. Много хубава и интересна тема – както за нас, така и за вас – без съмнение! Просто затворете очи, вдишайте, издишайте, повторете си заглавието на филма и рисувайте – сигурни сме, че ще се получи нещо наистина страхотно!

В замяна на това ще получите и страхотни награди: петима от вас ще имат възможността да спечелят тефтер+книгоразделител, ключодържател или пък одеяло. Разбира се всички от оригиналните сувенири специално изработени за филма! Забравихме ли нещо? О, да! Всеки участник може да изпрати до две рисунки на имейл info@az-deteto.com до 18 ноември включително. Не забравяйте в писмата да посочите и вашите име, фамилия и навършени години!

И най-важното: запомнете, че „Лешникотрошачката и четирите кралства“ ще ви пренесат в царствената атмосфера на скритите светове от 9 ноември в кината на 2D и 3D в дублирана и субтитрирана версия.

Първата част от рисунките можете да видите тук!

Втората част от рисунките можете да видите тук!

Своите рисунки вече изпратиха:
Магдалена Николова
Марина Копринкова, 9 г.
Нели Петрова, 10 г.
Ивона Димова, 7 г.
Станислав Георгиев, 10 г.
Ралица Ганева, 12 г.
Симона Йовчева, 9 г.
Румян Димитров, 8 г.
Милла Рачева, 9 г.
Фая Гератлиева, 9 г.
Диан Драгнев, 8 г.
Рая Маринова, 7 г.
Геновева Трифонова, 10 г.
Поля Лалева, 6 г.
Мартин Минев, 7 г.
Борис Йовчев, 9 г.
Рая Маринова, 7 г. 
Елена Арсова, 10 г.
Виктория Петрова, 15 г.
Магдалена Кучумбова, 8 г.   
Вилияна Иванова, 9 г.
Стефани Рисунова, 9 г.
Мелиса Карталова, 9 г.
Елица Стоянова, 9 г.
Ивайла Делтилова, 7 г.
Мария Делтилова, 9 г.
Адриана Кика, 11 г.
Габриела Владимирова, 8 г.
Теодор Бонев, 6 г.
Полина Няголова, 9 г.
Радосвета Димитрова, 8 г.
Плавен Карапейков, 15 г.
Таня Стоянова, 11 г.
Данайа Даскалова, 9 г.
Виктория Новоселска, 13 г.
Алики Ковачевич, 10 г.
Донка Димитрова
Цветомира Балабанян, 12 г.
Мая Йосифова, 12 г.Коментари
28 коментара

Михаела Симова, 12 г.,

Публикувано на 05.11.2018

Много интересно но как да се включа?

От редакцията: Здравей, както се написали. Трябва да нарисуваш рисунка на тема „Лешникотрошачката и четирите кралства“ и след това да ни я изпратиш сканирана или снимана на имейл info@az-deteto.com. Това е! Ще те очакваме. :-)

Ели Арсова, 10 г.,

Публикувано на 06.11.2018

Ако спечеля ще ми дадете ли ключодържателя?

От редакцията: Щом ти харесва, разбира се.

Станислав Георгиев, 11 г.,

Публикувано на 09.11.2018

Ако спечеля може ли одеалото?

От редакцията: Може.

Ели Арсова, 10 г. г.,

Публикувано на 16.11.2018

Получихте ли рисунката ми?

От редакцията: Получихме я, благодарим за участието и късмет. :-)

Данайа Даскалова, 9г. г.,

Публикувано на 17.11.2018

Здравейте,имате ли възможност да удължите срока на конкурса,защото много искам да участвам но изпуснах срока.

От редакцията: Здравей, срока за участие е до 18-ти включително, така че имаш още два дни за участие. Не си изпуснала все още, ще те очакваме. :-)

Данайа Даскалова, 9г. г.,

Публикувано на 17.11.2018

Благодаря ви много!

Ели Арсова, 10 г. г.,

Публикувано на 17.11.2018

Защо не сте написали името ми при другите участници?

От редакцията: Ще те запишем, изачкваме и последните участници и ще запишем всички, които не сме и ще качим и рисунките. Не се притеснявай.

Радосвета Димитрова, 8 г. г.,

Публикувано на 17.11.2018

Ако спечеля ще може ли одеалото?

От редакцията: Може разбира се.

Мая Йосифова , 12 г.,

Публикувано на 18.11.2018

Може ли да получа одеялото ако спечеля?

От редакцията: Може.

Цветомира Балабанян, 12 г.,

Публикувано на 19.11.2018

Извинете , че Ви изпратих рисунката ми толкова късно , но получихте ли я ? Въпреки , че съм я изпратила днес , ще мога ли да участвам в конкурса ?

От редакцията: Разбира се, пратила си я съвсем навреме. ;-)

Виктория Петрова, 15 г.,

Публикувано на 19.11.2018

Здравейте! Ако спечелим ние ли си избираме каква да ни е наградата?

От редакцията: Здравей, по принцип не беше така планирано, но след като повечето участници изразиха предпочитания, ще го направим така. Но имаме и едно уточнение – ако да кажем имаме само 4 одеяла, а 5 наградени искат от тях, тогава, за да е най-често ще изтеглим жребий между наградените.

Лора , ,

Публикувано на 19.11.2018

Кога ще обявите победителите

От редакцията: Здравей, най-вероятно на 22-ри, ще ни трябва още малко време, за да обработим и качим и останалите рисунки.

Нели Петрова , ,

Публикувано на 19.11.2018

И аз искам да се включа за одеало или тетрадка :)

От редакцията: Доообре. ;-)

Ева , 10 г.,

Публикувано на 20.11.2018

Аз също си харесах одеалото, но ако спечеля, ще се радвам на каквото ми дадете. Харесвам всички награди и всички ваши конкурси :)

От редакцията: Благодарим много, ще се опитаме да има одеяло и за теб, ако спечелиш.

Виктория Петрова, 15 г.,

Публикувано на 21.11.2018

Здравейте! Става ли и аз ако спечеля да полупа одеялото? Но пък ако не може или нямате достатъчно бих се зарадвала и на нещо от останалите награди тъй като гледам, че доста хора го искат.

От редакцията: Здравей, става разбира се. :-)

Мая Йосифова , ,

Публикувано на 21.11.2018

Изпратих ви рисунката, но все още името ми го няма в списъка. Получихте ли я?

От редакцията: Здравей, писахме и по имейла, че за съжаление сме получили само имейл без рисунка, затова много молим изпрати я пак. Ще те изчакаме, защото си била в срока и си спазила всичко, а това е просто недоразумение.

Калина Трошанова, ,

Публикувано на 21.11.2018

Объркали сте имената на участниците от втората част: рисунка №6 Теодор Бонев 6 год. рисунка № 7Мария Делтилова рисунка № 10Габриела Владимирова 8год. Рисунка №11Полина Няголова 9год. Рисунка №12 Елица Стоянова 9год. Рисунка №9год

От редакцията: Много благодарим за поправките и се извиняваме за грешките. Веднага ще ги коригираме.

Магдалена Николова, 11 г.,

Публикувано на 21.11.2018

Здравейте,искам да попитам дали получихте моята рисунка,тъй като не я видях в списъка на изпратилите

От редакцията: Здравей, получили сме рисунка само от Магдалена на 8 години, но предполагаме това не си ти. Затова молим изпрати ни я пак на info@az-deteto.com. Ако си я изпратила на info@az-deteto.bg, в момента няма как да я получим. За това молим провери внимателно адреса. Очакваме те.

Калина Трошанова, ,

Публикувано на 22.11.2018

Благодаря ви. Вече всичко е точно с имената .

От редакцията: И ние благодарим за корекциите. :-)

Станислав Георгиев, 11 г.,

Публикувано на 23.11.2018

Безкрайно съм ви благодарен. Благодаря много. Вие сте най-добрите

Ели Арсова, 10 го г.,

Публикувано на 23.11.2018

Искам да знам как определяте победителя и какъв ще е следващия конкурс?

От редакцията: Здравей, победителите определяме като разпределим рисунките на участниците в няколко възрастови категории: от 3 до 5, от 5 до 8, от 9 до 12 и от 12 до края, ако има толкова големи участници. След това всеки от нас избира по две рисунки от всяка категория, които на него най-много му харесват. (Разбира се ако в някоя възраст има само една рисунка няма как тя влиза в следващата група). След което гласуваме за избраните от всички нас рисунки. Тези които получат най-много гласове получават награди в зависимост от това колко са наградите. Разбира се всеки има право да не е съгласен с избора ни по една или друга причина. Ако ти не си – молим кажи защо, за да може следващия път да се съобразим. Винаги приемаме полезната критика. Следващия конкурс най-вероятно отново ще е за рисунка, свързана с Коледа, но преди това сме планирали още една малка игра, доста по-различна. Това можем да кажем за момента.

Станислав Георгиев, 11 г.,

Публикувано на 23.11.2018

Колко голямо е одеалото?

От редакцията: Няма как да напишем точни размери, но е достатъчно голямо, че да можеш да се завиеш с него. :-)

Станислав Георгиев, 11 г.,

Публикувано на 24.11.2018

Благодаря за информацията. Хубав ден

Данайа Даскалова, 9г. г.,

Публикувано на 25.11.2018

Здравейте, кога мога да разбера кои са победителите?

От редакцията: Здравей, пише ги точно тук, най-горе. :-)

Станислав Георгиев, 11 г.,

Публикувано на 25.11.2018

Как ще изпратите наградите?

От редакцията: С куриер.

Данайа Даскалова, 9г. г.,

Публикувано на 05.12.2018

Здравейте, тъй като съм много нетърпелива, искам да попитам кога ще си получа наградата?

От редакцията: Здравей, би ли ни казала в кой конкурс си спечелила, за да проверим.

Данайа Даскалова, 9г. г.,

Публикувано на 06.12.2018

Лешникотрошачката и четирите кралства.

От редакцията: Никак не искаме да те разочароваме, но победители са обявени точно тук най-отгоре и за съжаление няма как да дадем награди на всички.

Данайа Даскалова, 9г. г.,

Публикувано на 06.12.2018

Един път ви писах как да разбера кои са победителите, а вие ми отговорите изписаните по-горе имена! Напишете точно имената, за да не стават грешки!

От редакцията: Под написаните по-горе казваме тези, които са най-отгоре. Там пише: „Сега ето и дългоочакваните имена: Станислав Георгиев, Донка Димитрова, Поля Лалева, Таня Стоянова и Магдалена Кучумбова.“ Извиняваме се, мислехме, че е достатъчно ясно.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град