конкурси

Начало | конкурси | На един лесен въпрос отговори и прекрасна награда от „Как да си дресираш дракон: Тайното кралство спечели“

На един лесен въпрос отговори и прекрасна награда от „Как да си дресираш дракон: Тайното кралство спечели“

Аз детето | 2019-01-28

На един лесен въпрос отговори и прекрасна награда от „Как да си дресираш дракон: Тайното кралство спечели“

Конкурсът риключи! Благодарим на всички за участието, както и за милите писма и отзиви за филма, които получихме. Този път късмет имаха:

  • Кристин Иванов;
  • Димитър Алмишев;
  • Алекса Велинова;
  • Гергана Трендафилова;
  • Радина Петрова.

Честито на наградените! Ще се свържем с тях до 15-ти февруари, а на останалите казваме да не се отчайват – приготвили сме ви още изненади съвсем скоро!

* * *

Хълцук, Беззъб – няма човек на света, който да не познава тези имена и да не знае какво са или по-точно кои са тези обичани и любими герои. Невероятното приятелство, чиято история започва с един подрастващ викинг и страховит дракон Нощен бяс е позната на всички. Независимо дали си на 2 или на 82. Независимо дали обичаш магията или драконите или не. Всъщност няма човек, който да не обича конкретно дракона Беззъб. Той е един от най-невероятните герои измислян някога. Заедно с най-добрия си приятел – смелият Хълцук те завладяха сърцата ни още с първата си поява и превърнаха историята си в една епична трилогия, завладяла живота на всички нас.

Така че не е чудно, че се вълнуваме толкова много, че историята ще получи и своето достойно продължение с най-новия филм за нашите любимци. „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ лети почти толкова бързо към кината, колкото и Беззъб и ние вече нямаме търпение. Особено защото в този епизод Хълцук и Беззъб най-накрая ще открият истинските си съдби: вождът на селото като владетел на Бърк заедно с Астрид и дракона – като лидер на своя вид. Борейки се с ежедневните предизвикателства, те се изправят пред най-тъмната заплаха, с която са се сблъсквали досега. Тя, както и появата на женската Светъл бяс, ще поставят на изпитание връзката помежду им както никога досега. Направо не можем да стоим на едно място от нетърпение!

Обаче всички трябва да впрегнем викингските си сили и да изчакаме още малко – първи февруари е скоро. Няма да ви се стори толкова далеч и защото специално за вас организираме една лесна и интересна игра. А благодарение на нашите прекрасни партньори от „Форум Филм“ ще имаме за вас и чудни награди от „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“. Чудите ли се вече как да ги спечелите? Много е лесно! Гледахте ли вече трейлъра на филма? И да сте, и да не сте – изгледайте го отново точно сега – дори и само той е толкова приключенски и забавен. Докато се забавлявате обаче помислете и над един въпрос: какъв цвят са очите на Светъл бяс? Забелязахте ли? Чудесно!

Тогава сега остава да ни изпратите верния отговор на info@az-deteto.com заедно с вашите име, фамилия и навършени години. Побързайте, защото приемаме отговори до 10-ти февруари, а след това ако имате достатъчно късмет и изтеглим вашето име от жребия, можете да спечелите чудна награда. Каква може да е тя ли? Драконовско наметало, тетрадка Нощен бяс с обръщащи се пайети, комплект за училище, ключодържател Светъл бяс или пък татуировки! Страхотно, нали? Тогава какво още чакате – изпращайте отговора и помнете, че „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ идва в кината на 1 февруари на 2D, 3D, IMAX3D и 4DX.Коментари
15 коментара

Ели Арсова, 11 го г.,

Публикувано на 30.01.2019

Кога ще има нов конкурс? Ако ще има за какво ще бъде и кога ще го публикувате?

От редакцията: Все още не можем да кажем, планът е прекалено начален, но най-вероятно ще е след като свърши този.

родител , ,

Публикувано на 31.01.2019

Дъщеря ми, Рая Маркова, спечели награда от конкурса за Гринч, преди нова година. Помолих госпожата й по творческо писане, да ви пише, че наградата не е получена, но не виждам да ви е писала, затова искам да попитам, как можем да си я получим?!

От редакцията: Здравейте, съжаляваме да прочетем това, ще проверим къде е проблема и ще се погрижим този път още по-сериозно Рая да получи наградата на изпратения от учителката ѝ адрес. Много съжаляваме за голямото забавяне, но гарантираме, че въпреки него Рая със сигурност няма да остане без наградата в никакъв случай.

Гери Димитрова , 10 г.,

Публикувано на 01.02.2019

Кога ще обявите победителите от фото-загадката

От редакцията: На първи февруари.

Виктория Тодорова, 12 г.,

Публикувано на 01.02.2019

Получихте ли отговора ми ? П.С. Ще гледам филмчето непременно. :) :) :)

От редакцията: Здравей, получихме го. Много се радваме за което и ние също ще го гледаме тези почивни дни. Ще се радваме след това да споделиш и отзиви с нас. ;-)

Данайа Даскалова, 9г. г.,

Публикувано на 01.02.2019

Получихте ли ми отговора?

От редакцията: Получихме го.

Цвети Пашовска, 15 г.,

Публикувано на 01.02.2019

Здравейте! Получихте отговора ми?

От редакцията: Здравей, получихме го.

Петя Донева , 12 г.,

Публикувано на 02.02.2019

Здравейте получихте ли отговора ми ??Ако да вярно ли съм отговорила?

От рекацията: Вярно е разбира се. :-)

Мартин , ,

Публикувано на 05.02.2019

Здравейте аз ли спечелих в фото загадката?

От редакцията: Здравей, на наградения сме писали по имейла, с който е участвал, така че ако си ти трябва да имаш писмо от нас.

Гери Димитрова , ,

Публикувано на 11.02.2019

Кога ще обявите победителите

От редакцията: Ще се забавим с два дни, така че на 13.

Цветомира Балабанян, 12 г.,

Публикувано на 12.02.2019

Кога ще има нов конкурс ?

От редакцията: На 13 или 14. Един от двата дни ще пуснем нов конкурс.

Митко , 7 г.,

Публикувано на 13.02.2019

Нали първо казахте че ще обявите победителите на 11,после на 12 и накрая казахте днес.Моля ви по-бързо ги кажете,защото не мога да чакам,през 5 минути проверявам дали сте ги обявили.

От редакцията: Вече ги има. :-)

Ели Арсова, 11 г. г.,

Публикувано на 15.02.2019

Кога ще има нов конкурс? За какво ще бъде той?

От редакцията: На 19-ти февруари ще има със сигурност и ще е свързан с 8-ми март.

..... , ,

Публикувано на 17.02.2019

кога ще има нов конкурс????????

От редакцията: На 19.

Анонимен , ,

Публикувано на 18.02.2019

Моля ви, вече няма ли да пускате конкурс?! Не искам да нахалство, но отдавна обещавате конкурс, вече е 18!

От редакцията: Понякога се случват някои пречки и затова не успяхме да го пуснем тези дни, но те разбираме, на 19-ти ще има със сигурност.

Анонимен , ,

Публикувано на 18.02.2019

Разбирам, благодаря за любезността и съжалявам за нахалството.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град