конкурси

Начало | конкурси | Моето яйце е най-красиво

Моето яйце е най-красиво

Аз детето | 2019-04-25

Моето яйце е най-красиво

Конкурсът приключи. Благодарим на всички участници. Получихме прекрасни яйца, а петимата наградени определени на томболен принцип са:

  • Симона Николова;
  • Ралица Драгнева;
  • Александра Стефановска;
  • Десислава Войнова;
  • Мартин Иванов.

Веднага след Гергьовден, ще се свържем с наградените. А всички ще очакваме отново, защото ви готвим още изненади съвсем скоро. 

* * *

Скъпи приятели, обичате да рисувате, нали? Надяваме се, че сега отговаряте нееднозначно с краткото „да“, защото нашите впечатления са такива. Освен това вече сме видели, че вие сте едни невероятни малки и малко по-големи художници и предвиждаме за вас едно невероятно бъдеще изпълнено с артгалерии, скъпи картини, изложби и известност. но ще попитате сега защо ви казваме всичко това ли? Знаете, че остава още съвсем малко до Великден и вече трябва да сте боядисали яйцата, нали? Всички знаем, че това е любимата ви част от целия празник и естествено можете ли да се сетите за по-приятна и интересна дейност от тази.

Боядисването на яйцата си е цяло изкуство – има толкова много начини, някои лесни, а други по-трудни. Да не говорим, че с богато въображение като вашето можете да измислите и нарисувате яйцата по уникален начин, който никой не е виждал преди. Какво ще кажете обаче за идеята, освен да се забавлявате с боядисването да участвате и в нашия великденски конкурс. Направо ще си е забавление две в едно – супер, нали? Убедени сме, че вие като едни истински малки творци ще направите най-красивите и шарени великденски яйца. А ние много искаме да ги видим и да ги покажем на целия свят чрез нашия сайт, затова ви предлагаме и да участвате в този конкурс. За целта след като цялата олелия покрай боядисването на яйцата приключи ги огледайте добре и изберете най-хубавото. Това, което вие сте нарисували, но сами сте изненадани от това колко красиво в действителност се е получило.

Сложете го в специална поставка, кошничка или каквото решите и го снимайте. След това остава само да ни изпратите снимката на имейл info@az-deteto.com до 30-ти април, като разбира се не забравяте да напишете и вашите име, фамилия и навършени години и... Това е, вече участвате във великденския ни конкурс. Лесно, нали? Всеки участник може да изпрати до три снимки, на най-красивото си или най-красивите си яйца, защото пък може всичките да ви харесват и да не можете да изберете само едно! Защо да участвате ли? Освен че ще покажете на всички вашите красиви яйца, петима от всички участвали ще могат да спечелят хипер интересната и забавна книга, която „не е за сухари“ „Сбогом, дневнико!“ на Ненко Генов!

Сега остава да снимате и да ни изпратите!

Изпратените яйца можете да видите тук!Коментари
10 коментара

Ели Арсова , 11 го г.,

Публикувано на 27.04.2019

Ще има ли и други награди освен книгата?

От редакцията: За сега е само книгата.

Али Котето, 13 г.,

Публикувано на 28.04.2019

2-те имена или 3-те??? А да пишем ли и градът в който живеем???

От редакцията: Две са достатъчни. Град ще искаме само ако спечелиш, защото ни е забранено да искаме толкова лични данни само за участие. :-)

Али Котето, 13 г.,

Публикувано на 02.05.2019

Един въпрос: Как ще обявите резултатите на 4-ти април, като сега е май? ;)

От редакцията: Ха, ха, ха! Благодарим, че забеляза. Ние явно все още живеем в април. :-)

Али Котето, 13 г.,

Публикувано на 05.05.2019

Много Ви благодаря!!! Толкова съм щастлива!!!

Али Котето, 12 г.,

Публикувано на 05.05.2019

А кога ще има друг конкурс???;-)

От редакцията: Здравей, със сигурност на 14-ти май.

Ралица Драгнева, 16 г.,

Публикувано на 07.05.2019

Много ви благодаря! :) ще качите ли снимките на яйцата тук, защото много искам да видя какво са направили и другите участници!?

От редакцията: Качени са специално заради теб. ;-)

Мартин Иванов, 10 го г.,

Публикувано на 08.05.2019

Благодаря :)

Али Котето, 12 г.,

Публикувано на 09.05.2019

Извинете, но кога ще се свържете с наградените, защото аз още нямам съобщение по имейла. ;-)

От редакцията: Здравей, най-късно на 11-ти трябва да получиш писмо. :-) Благодарим за търпението.

Мая Войнова, ,

Публикувано на 12.09.2019

Твърде некоректно от ваша страна, че НЕ изпратихте никаква награда! Все за четири месеца можехте да се свържете по някакъв начин с нас поне да се извините!

Мая Войнова, ,

Публикувано на 12.09.2019

Някой получи ли изобщо награда?

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град