конкурси

Начало | конкурси | Бъмбълби влиза в ролята на Дядо Коледа и ви носи чудни подаръци!

Бъмбълби влиза в ролята на Дядо Коледа и ви носи чудни подаръци!

Аз детето | 2018-12-17

Бъмбълби влиза в ролята на Дядо Коледа и ви носи чудни подаръци!

Благодарим на всички за участието! Предполагаме няма нужда да казваме, че всички сте много наблюдателни и сте намерили всяка разлика. Днес с голямо вълнение нашата програма изтегли и жребий измежду всички вас. И на екрана ни се появиха и имената на наградените. А те са:

  • Михаил Борчаков;
  • Стефан Захариев;
  • Даниел Борисов;
  • Валентина Недялкова.

Скоро ще се свържем с печелившите, а всички очакваме и в бъдещите ни конкурси, които се ще са не по-малко хубави и интересни!

* * *

Хо-хо-хо! Не, това не е Дядо Коледа! Ако сте били добри деца той ще ви посети малко по-късно! Смехът идва от знаменития любимец на всички – Бъмбълби! Той идва в кината, за да ви разкаже историята си и да ви донесе малко подаръци. Нали знаете, че всеки супергерой си има история?! Независимо дали си непохватен крадец роден с късмет, който получава костюм, способен да го смалява до размерите на мравка. Или пък си просто жълта кола, която всъщност се трансформира в невероятно огромен робот! Всъщност като се замислим, всичко това, особено последното, не е никак просто! Бъмбълби е един от най-страхотните Трансформърс герои и никой не може да го отрече. Жълтуркото вече си има собствен филм, а както знаете много малко жълти същества могат да се похвалят със собствен филм. Ние например се сещаме само за миньоните.

Но да се върнем към Бъмбълби или накратко Би! Всъщност нека да скочим в машината на времето и да се върнем в далечната 1987 година, когато започва истинското приключение на Би!Докато бяга от тези, които искат да го заловят и изучават, Би намира скривалище насред автоморгата на малко крайбрежно калифорнийско градче. Чарли (Хейли Стайнфелд) е на прага на заветното пълнолетие и единственото, което иска за рождения си ден е кола, която да ѝ даде свободата, за която копнее. Именно тя открива Бъмбълби, макар в началото да не го знае и да си мисли, че това е най-обикновена кола. Чарли се заема с ремонта ѝ и тогава разбира, че това не е обикновен VW Beetle, а нещо много повече – един истински и верен приятел. Така приключенията им започват! Ще подложат, както Би, така и Чарли, на ред изпитания, които ще покажат дали Бъмбълби има душата на един истински герой.

Дотогава обаче остава още малко време! И докато всички заедно очакваме Бъмбълби да връхлети на големия екран на 21-ви декември, той идва при вас с коледна шапка и с помощта на „Форум Филм“, носи чудни подаръци за най-наблюдателните от вас. Трансформираща се раница, готина тонколонка или пък тениска с ръкав ще получат тези от вас, които могат с един поглед да разберат, че обикновеният VW Beetle не е чак така обикновен. Виждате ли картинките по-долу? Е, на едната е самият Бъмбълби, а на другата май не съвсем. Обаче с Чарли не сме сигурни и вие трябва да ни помогнете. За целта намерете 10-те разлики в двете картинки.

Можете да опишете какви са или пък просто да ги заградите с някое приложение на телефона или програма на компютъра и да ни ги изпратите на имейл info@az-deteto.com, заедно с вашите име, фамилия и навършени години. Но побързайте – можете да изпратите писмото си само до 31-ви декември. След това просто стискайте палци да сте били наблюдателни и можете да спечелите една от чудесните трансформиращи се награди.

И не забравяйте, че неповторимият Бъмбълби паркира в кината на 21 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX.Коментари
9 коментара

Гергана Книжарова, 13 г г.,

Публикувано на 21.12.2018

получихте ли моята снимка

От редакцията: Да, получено е.

Гергана Книжарова, 13 г г.,

Публикувано на 22.12.2018

Добре,вярно ли съм открила разликите

От редакцията: Да. Точно е.

Гергана Книжарова, 13 г г.,

Публикувано на 23.12.2018

Радвам се,че съм ги открила малко не се виждат много ама пак е добре

петя , ,

Публикувано на 26.12.2018

кога ще казвате победителите от фотозагадката

От редакцията: На 2-ри януари.

Радосвета Димитрова, 8 г. г.,

Публикувано на 29.12.2018

Получихте ли моята снимка?

От редакцията: Получена е.

Петя Донева , 11 г.,

Публикувано на 31.12.2018

получихте ли моята снимка?

От редакцията: Да, получихме я.

Станислав ГЕОРГИЕВ, 11 г.,

Публикувано на 01.01.2019

ЭДРАВЕЙТЕ АКО СПЕЧЕЛЯ МОЖЕ ЛИ ТОНКОЛОНКАТА?

От редакцията: Не можем да обещаем нищо този път. Нов се пак ще го имаме предвид. :-)

СТАНИСЛАВ ГЕОРГИЕВ, 11 г.,

Публикувано на 03.01.2019

ПОЛУЧИХТЕ ЛИ СНИМКАТА МИ ПРАТИХ Я ВЧЕРА

От редакцията: Получихме я.

СТАНИСЛАВ , ,

Публикувано на 07.01.2019

КОЙ ПОБЕДИ В ФОТОЭАГАДКАТА?

От редакцията: Пишем на победителя по имейл, така че ако си ти ще разбереш със сигурност.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град