новини детски

Начало | новини детски | Нов блог за родители тръгва от днес с благотворителна кауза

Нов блог за родители тръгва от днес с благотворителна кауза

Аз детето | 2013-10-03

Нов блог за родители тръгва от днес с благотворителна кауза

Този месец "Програмата Медия Груп" порасна освен с още една година, и с още един член на своето семейство! KIDS Програмата е нова секция в сайта programata.bg, посветена на децата и техните родители.
Макар да носи името „детски”, блогът е насочен към родителите, на които дава пълна и ежедневно обновявана информация и полезни идеи как да разнообразят времето на своите малчугани. Освен добре познатите от съдържанието на Програмата теми (кино, театър, изложби и музика), KIDS

Прогрaмата публикува всекидневно разнообразно инфо за интересни занимателни и образователни събития и програми, нови книги, класически и дигитални игри, насочени към децата. Вижте повече на kids.programata.bg.

Програмата реши да обвърже дългосрочно своя нов детски блог с благотворителната дейност на сдружение "Прегърни ме" и да помага в грижата за онези прекрасни малки хора, които са надарени с особен талант, но са лишени от родителска грижа.
Сдружение "Прегърни ме" събират даровити деца от различни домове, които имат нужда от малко помощ, за да повярват в себе си и търсят за тях пространство и вдъхновение. Под мотото „Чудесата са лесни” от началото на октомври KIDS Програмата и сдружение "Прегърни ме" стартират първата си съвместна благотворителна кампания, която ще набира средства за тяхна собствена работилница - с sms на номер 17 777 с текст DMS ATELIE.

Първият посланик на кампанията "Чудесата са лесни" е Гери Турийска – млад писател, автор на някои от най-добрите текстове на песни, вокал на група RUBIKUB, идеолог на "Пощенска кутия за приказки". Какви събития ще популяризират кампанията и кои са другите й “магьосници” ще разберете съвсем скоро.

Подробности за кампанията можете да намерите в специалната секция в блога kids.programata.bg.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град