Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Дойде време за старта на четвърти сезон от „Гризи и лемингите“

Дойде време за старта на четвърти сезон от „Гризи и лемингите“

Аз детето | 2024-08-05

Дойде време за старта на четвърти сезон от „Гризи и лемингите“

Главният герой е доста интересен. Той е голям като мечка, силен като мечка, умен… колкото мечка. И естествено, никое друго животно не би посмяло да оспорва неговите „мечешки“ привилегии. Така де, никое друго, освен един-единствен вид: племе, което принадлежи към семейството на най-безобидния, глупав и смешен бозайник, който съществува, а именно лемингите.

В един от новите епизоди Гризи открива странно фосилизирано създание. Става ясно, че е негов предшественик, но и не само негов. В схватката създанието оживява и се оказва нетърпимо. Как ли ще се справят героите? В друга серия Гризи се спъва, но акробатично се превърта. Лемингите му се възхищават и започват да го третират като звезда. В един момент искат отново да повтори превъртанията. Гризи се съгласява и те построяват гигантски трамплин. Но дали той ще успее да покаже същия талант и втория път?

Новият сезон на „Гризи и лемингите“ започва на 5 август по Cartoonito. Като ще се излъчва всеки ден от 08.00 ч., с повторение в същия ден от 12.00ч. и 19.25ч.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град