Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Легендата за най-смелата принцеса воин оживява с новия интересен трейлър на „Мулан“

Легендата за най-смелата принцеса воин оживява с новия интересен трейлър на „Мулан“

Аз детето | 2020-02-05

Легендата за най-смелата принцеса воин оживява с новия интересен трейлър на „Мулан“

Този март легендата за Мулан оживява в поразителна игрална адаптация на древната китайска поема „Баладата за Мулан“ и емблематичната анимационна приказка на Дисни от 1998 г. Те разказват историята на младата Хуа Мулан, която за да защити честта на семейството и народа си, заблуждава всички, че е мъж и самоотвержено влиза в битка със завоевателите на Китай.

Дисни представиха нов завладяващ трейлър на Мулан, разкриващ още от епичния размах на продукцията, изпълнена със забележителни декори и костюми, впечатляващи екшън епизоди и колоритни герои. В същото време трейлърът нито за миг не губи от фокус чисто човешката история на изключителната Мулан и нейната трансформация във велик воин, които са „сърцето и душата“ на филма и основната причина древната легенда да вълнува и пленява въображението на милиони хора по света и до днес.

Отправете се на неповторимо приказно пътешествие с Мулан и открийте един малко познат свят и вълнуваща магическа епоха, изпълнени със смели герои и свирепи, но достойни противници. Свят на семейни ценности, чест и жертвоготовност в името на по-висша цел и свят, в който да бъдеш себе си, дори и пред угрозата на сигурна смърт, е най-голямата добродетел.

Когато Китай е нападнат от нашественици от севера, предвождани от безмилостния Бори Хан, императорът издава указ, че по един мъж от всяко семейство трябва да служи в армията и да защитава страната си. В семейството на Хуа Мулан единственият мъж е възрастният ѝ баща, който някога е бил уважаван воин, но сега е прекалено немощен и не би оцелял в още една битка. За да освободи баща си от дълга му към родината и императора, Мулан решава да се престори на мъж и заминава вместо него да се подготви за предстоящия сблъсък с Хан и страховитата вещица, която го съпътства. Ако някой разбере тайната на Мулан, наказанието ще бъде твърде сурово, но едва след като разкрие истинската си същност, тя би могла да достигне пълния си потенциал и да се превърне в легенда!

Мулан оживява на 27 март в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град