Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Забавление у дома за малки и големи с хитовите анимации „Загубеният Йети“ и „Сами вкъщи 2“

Забавление у дома за малки и големи с хитовите анимации „Загубеният Йети“ и „Сами вкъщи 2“

Аз детето | 2020-03-18

Забавление у дома за малки и големи с хитовите анимации „Загубеният Йети“ и „Сами вкъщи 2“

Гледането на анимации от възрастни и деца през студените месеци е особено приятно и разтоварващо забавление, особено когато има неочаквани ваканции. В момента предвид развитията в България бе обявено и извънредно положение заради опасния коронавирус и не само игрите навън, но и срещите с хора извън семейството не са препоръчителни.

За да се намалят рисковете от разпространение на вируси, в продължение на 30 дни абонатите на ТВ услуги от А1 ще имат на разположение над 200 ТВ канала безплатно, без значение какъв абонаментен план са имали преди извънредното положение.

За родителите на малки деца, обаче, социалната изолация изисква допълнително усилия, тъй като отрочетата все още не могат да разберат опасността и държат да се забавляват. Затова няколко часа, в които малчуганите са запленени от хубав, подходящ за възрастта им филм, биха могли да означават за родителите и онези минути спокойствие за кратка почивка, а често и за дистанционна работа, за които редовно си мечтаят. Това, което се явява пречка в подобни ситуации понякога, е липсата на качествен дублаж на български език за невръстните киномани, които още не са се научили да четат добре.

Независимо дали планирате да гледате пълнометражен анимационен филм заедно с децата си или да се възползвате от кратката тишина докато те са пред екрана, то можете да разчитате на разнообразни заглавия в А1 Видеотека, която е част от телевизионната платформа A1 Xplore TV. Сред най-новите, пролетни топзаглавия в А1 Видеотека, са едни от най-гледаните анимации за 2019 г. – „Загубеният Йети“ (2019) на режисьорите Джил Кълтън и Тод Уайлдърман, както и „Сами вкъщи 2“ (2019) на режисьорите Крис Рено, Джонатан дел Вал. За поотрасналите вече тийнейджъри в каталога на А1 Видеотека се откроява филмът „Момчета за пример“, за който има субтитри с отлично качество.

„Загубеният Йети“ е трогателен разказ, изпълнен с пътешествия и вълшебства. Митичният магически Йети трябва да се завърне при семейството си. Великолепният мъник повежда зрителите към неочаквани приключения – от улиците на Шанхай до величествените върхове на Хималаите, в разказ за силата на приятелството, вярата в успеха и вълшебствата, които съществуват, стига да повярваш в тях.

Една наистина подходяща за всяка възраст анимация е и историята на животните, които остават сами вкъщи и през това време им се случват най-необичайните неща. Тя сякаш е послание към малки и големи: обичаме домашните си любимци, но дали ги познаваме добре? В „Сами вкъщи 2“ Макс е обсебен от това да защитава бебето на собственика си и нервното куче е подложено на изпитание, когато придружава семейството на екскурзия до ферма. По време на пътуването се оказва, че зад всеки ъгъл дебне опасност – дали фермерското куче Рустър ще успее да помогне на Макс?

В каталога на А1 Видеотека е също и комедийният екшън „Момчета за пример“, с който тийнейджъри и възрастни могат да се забавляват с приключенията на дванадесетгодишните момчета, които са готови на почти всичко, за да отидат на парти с целуване. Във филма – дванадесетгодишният Макс получава първата си покана за такова парти. Тъй като опитът му в тази област клони към нула, е необходимо да се вземат спешни мерки. Заедно с най-добрите си приятели Тор и Лукас, решават да вземат пример от съседка на Макс, която демонстрира завидни познания в областта. Как ще завърши всичко, ще разберат най-любопитните киномани.

Тези заглавия са сред акцентите на мартенския каталог на А1 Видеотека и са истинско доказателство, че гледането на филми у дома, със или без децата, е супер забавление, с което могат да се поглезят всички. Така те ще могат да се насладят на премиум кинопреживяване в домашни условия, без излишни притеснения за опасност от вируси.

Е, за някои възрастни би могло да се нарече и предизвикателно, защото голяма част от тях несправедливо подценяват анимационните филми и считат, че те не могат да бъдат нещо по-различно от развлечение за (малки) деца. Но освен да се забавляват с анимационните филми, и най-порасналите възрастни биха могли да научат нещо ново от тях. И анимацията, досущ като игралното кино, има същата възможност да оказва силно въздействие върху публиката – от всяка възраст и с всеки вкус, да създава нови начини на мислене и да представя интересни, свежи перспективи на света.

Никога не е късно да (пре)откриете привлекателността на добрите анимационни филми. Позволете си няколко часа завръщане в детството с кинозаглавията в А1 Видеотека, в които визуалното чудо на екрана да ви забавлява, да ви учи, да ви разсмива и замисля.

А ако все пак държите да гледате игрален филм, то в А1 Видеотека бихте могли да намерите по нещо за всеки вкус. Каталогът включва богато разнообразие от хитови заглавия и различни жанрове – от комедии, детски и семейни филми, през романтични, исторически, драма, екшън, до трилъри, Sci-Fi и фентъзи. Освен това платформата се адаптира към вашите зрителски вкусове и ви предлага персонализирани препоръки според вашите предпочитания. Функциите за универсално търсене и интуитивният потребителски интерфейс помагат изживяването да бъде наистина приятно.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град