Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Преди премиерата на филма най-бързият таралеж в света ви подарява красиви плакати

Преди премиерата на филма най-бързият таралеж в света ви подарява красиви плакати

Аз детето | 2020-01-21

Преди премиерата на филма най-бързият таралеж в света ви подарява красиви плакати

Какво се случва, когато един от най-емблематичните комедианти на всички времена се изправи срещу любимия иконичен герой от детските компютърни игри? Случва се Соник: Филмът“. Дългоочакваната приключенска продукция ще превземе кината през месец февруари и ще ни запознае с нови, колоритни образи, които се появяват в живота на добронамерения син герой и го обръщат с главата надолу.

Нови оригинални самостоятелни плакати на главните герои ще зарадват всички почитатели на филма, вдъхновен от една от най-популярните поредици компютърни игри на всички времена „Sonic the Hedgehog“ на SEGA. Сред тях са Джеймс Марсдън, който се превръща в пазител на готиния таралеж, получавайки прозвището Царят на поничките, както и неговата прекрасна половинка Мади, в чиято роля влиза Тика Съмптър. Останалите плакати са отредени на неподражаемия Джим Кери и, разбира се, „звездата“ на продукцията – уникалният Соник.

Под прицела на безкомпромисния доктор Роботник (Джим Кери), известен и арогантен учен, застава именно той. Неговата необикновена дарба да бъде адски бърз и благодарение на нечовешката скорост, която развива, да се справя с безброй ситуации, се превръща в новата научна амбиция на безскрупулния учен. Колко много обрати и драматични решения ще настъпят и дали Соник наистина има място на Земята, ще разберем съвсем скоро и то… по най-бързия начин!

„Соник: Филмът“ връхлита в кината на 14 февруари в дублирана и субтитрирана версия.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град