Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Нов сезон на любимия Гъмбол и още от приключенията в света на „Нинджаго“ ни очакват на малкия екран през новата година

Нов сезон на любимия Гъмбол и още от приключенията в света на „Нинджаго“ ни очакват на малкия екран през новата година

Аз детето | 2019-12-19

Нов сезон на любимия Гъмбол и още от приключенията в света на „Нинджаго“ ни очакват на малкия екран през новата година

Нова година, нов късмет – това определено ще важи с пълна сила за всички фенове на Гъмбол и Дарвин. Колкото и да ни уверяваха, че няма да ги видим повече, накрая за наша изненада се оказа, че ще има нов сезон. Супер, нали? Приключенският свят на „Нинджаго“ пък ще допълни това – само трябва да изчакаме новата година да дойде. Дотогава се подгответе и вижте какво още ни очаква на малкия екран!

„Невероятният свят на Гъмбол: Училищният албум на Дарвин“ – сезон 1

От 18 януари – всеки уикенд от 11:40 ч.

Историята на поредицата се развива около любимия ни Дарвин. В нея той работи по създаването на училищния албум на гимназията Елмор, по заявка на директор Браун. Всеки епизод се фокусира върху различен образ от училището, като клоунът на класа Банана Джо, телепортиращият се призрак Кери и дори учителите в училище Елмор. Като Дарвин се е заел и със задачата да прецени кой учител най-много заслужава своята снимка на престижно място в албума.

„Нинджаго“ – сезон 1

От 13 януари – всеки ден от 20:50 ч.

Действието се развива главно в света на Нинджаго. Това е място, вдъхновено от източноазиатските митове и култура. Въпреки че включва няколко проектирани в класически стил сгради и традиционно облекло, Нинджаго има модерно излъчване. Той включва големи метрополиси с небостъргачи, съвременни (и футуристични) превозни средства, модерна електроника, полуроботизирани екзокостюми и други футуристични технологии.

„ОК, Кей О! Да бъдем герои“ – сезон 3

От 27 януари – всеки делник от 21:15 ч.

Действието в „ОК, Кей О! Да бъдем герои“ се развива през футуристичната 201X-та година. Шоуто проследява главния герой Кей О и неговите усилия да се превърне в най-великия герой. Той започва работа в магазина на изключително сериозния Г-н Гар. Магазинът се намира в мола Лейкуд Плаза и там се продават принадлежности и запаси за герои.

„Дороти и вълшебникът от Оз“ – сезон 3

От 11 януари – всеки уикенд от 13:00 ч.

Поредицата е базирана на класическата серия от книги на Л. Франк Баум и действието се развива скоро след като Дороти и нейните приятели побеждават Злата вещица на Запада. Следвайки оригиналната история, Кралица Озма назначава Дороти за принцеса на „Емералд Сити“. Практически родена за ролята, Дороти се справя с кралските си задължения с ентусиазъм и смелост.

Boomerang бинго

От 13 януари – всеки ден от 17:00 ч.

Играй бинго с героите на Boomerang! Можеш да го направиш между епизодите на Taffy и „Шоуто на Том и Джери“.



Коментари
1 коментар

Марио Брос, ,

Публикувано на 04.09.2022

Аз ще говоря с Луиджи

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град