Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Време е за „Пълна драмарама“ с „Юникити“ и други любими герои през февруари

Време е за „Пълна драмарама“ с „Юникити“ и други любими герои през февруари

Аз детето | 2020-01-30

Време е за „Пълна драмарама“ с „Юникити“ и други любими герои през февруари

Какво ще правите по време на грипната ваканция? За съжаление опциите за излизане навън и някакви други забавления са силно ограничени по време на такива грипни епидемии и често ни се налага да си седим на дивана или да лежим в леглото. Това обаче не означава, че не можем да се забавляваме. Особено когато на малкия екран ще ни очакват цветната Юникити и една „Пълна драмарама“. Какво друго можете да гледате през февруари прочетете сега!

„Юникити“ – Сезон 2

От 10 февруари – всеки делник от 17:00 ч.

Епизодите пренасят зрителя в едно радостно кралство, искрящо от блестяща материя, красиви мисли и откъслечни изблици на гняв, защото това е светът на Юникити и нейните приятели, а те обожават приключенията, въодушевлението и танцовите партита.

„Пълна Драмарама“ – Сезон 1

От 3 февруари – всеки ден от 15:20 ч.

Поредицата ни среща отново с някои от оригиналните герои в „Пълна драма“, но сега те не са тийнейджъри, а дечица в дневната забавачка, оставени на грижите на Шеф Хачет. Във всеки епизод, персонажите разкриват себе си чрез споделяне на мечти, обръщения към зрителя, шеги, признания и спомени. Тийн личността на всеки от тях е запазена – Оуен, Кортни, Дънкан, Изи, Бет и Лешона са твърде умни и мъдри за възрастта си, което е и причината да успяват да надхитрят Шеф във всяка непредвидима ситуация или истерично смешно приключение, в което се забъркат!

Микс маратон

От 24 февруари – всеки ден от 8:00 ч.

Наслади се на този маратон, изпълнен с редица от любимите предавания по CN. Включително „Малки титани: В готовност!“, „Крейг край реката“, „Юникити“, „Пълна Драмарама“, „Ние, мечоците“, „Време за приключения“ и „Гъмбол“!

„Yabba Dabba Dinosaurs“ – Сезон 1

От 29 февруари – всеки уикенд от 10:00 ч.

Пебълс и Бам-Бам отново са при нас! Пебълс Флинтстоун и Бам-Бам Ръбъл са най-добри приятели и растат щастливи в праисторическите времена на динозаври и грамадни зверове. Вълнуващото им ежедневие протича в тихия стар Бедрок, където всички удобства приличат на модерните (макар, че техните коли са от камък и не са точно като нашите автомобили, защото се задвижват от краката на пътниците). При всяка възможност, Пебълс, Бам-Бам и Дино излизат сред природата, за да помогнат на приятел, или да се изправят срещу неприятел, или просто за да научат нещата от живота чрез безспирните си шеметни приключения.

Boomerang Bingo

Всеки ден от 17:00 ч.

Играй „Бинго“ с любимите си герои от Boomerang! Между епизодите на Taffy и The Tom and Jerry Show, Boomerang кани децата да поиграят на „Бинго“.

„Dorothy and the Wizard of Oz“

Всеки уикенд от 13:00 ч.

„Dorothy & the Wizard of Oz“ е озаряваща комедийна фентъзи-поредица, базирана на класическите книги на Л. Франк Баум. Действието се развива малко след като Дороти и приятелите ѝ са победили The Wicked Witch of the West. Както и в оригиналната история, Queen Ozma е короновала Dorothy за принцеса на Emerald City, титла, за която тя е предопределена. Дороти се справя с кралските си задължения с ентусиазъм, смелост и сръчността на истинско фермерско момиче. Всичко това изисква и чувство за отговорност, защото Oz е доста хаотично място.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град